Манчестър Юнайтед стана първия отбор, който се класира за четвъртия

...
Манчестър Юнайтед стана първия отбор, който се класира за четвъртия
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се справи с Евертън и продължава напред в ФА Къп

Манчестър Юнайтед стана първия тим, който се класира за четвъртия кръг в шампионата на ФА Къп, откакто надигра на своя " Олд Трафорд " с 3:1 състава на Евертън.

" Червените дяволи " влязоха в дуела в ролята на изявен любимец и взеха преднина след единствено четири минути игра, когато Маркъс Рашфорд асистира на Антъни, който на опразнена врата нямаше по какъв начин да сбърка за 1:0.

Отговорът на " карамелите " обаче не закъсня и в 14-та минута стигна до изравнителен гол посредством Конър Коуди, който се възползва от груба неточност на вратаря Давид Де Хея, който позволи топката да премине през краката му след изстрел от дребен ъгъл на Нийл Мопе и да се окаже право на пътя на Коуди, който от непосредствена непосредственост я прати във вратата на домакините.

В самото начало на второто полувреме обаче Конър Коуди се трансформира от воин в виновник за своя отбор, откакто си означи автогол при опита си да почисти центриране на Рашфорд и по този начин Манчестър Юнайтед още веднъж излезе напред в резултата.

Футболистите на Франк Лампард въпреки всичко не се предадоха и в 73-та минута Доминик Калвърт-Люин се разписа за 2:2 след подаване на Демарай Грей, само че насладата на гостите не търпя дълго, защото секунди по-късно ВАР маркира засада на Грей и в последна сметка попадението беше анулирано.

Така се стигна до петата минута на добавеното време, когато резервата Алехандро Гарначо беше съборен в наказателното поле на Евертън, а Маркъс Рашфорд трансформира отсъдената дузпа в гол, с което се разписа в пети следващ мач за Юнайтеди и оформи крайното 3:1.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР