Манчестър Юнайтед посреща Уест Хам в двубой от петия кръг

...
Манчестър Юнайтед посреща Уест Хам в двубой от петия кръг
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед - Уест Хам, Тен Хаг прави доста промени

Манчестър Юнайтед посреща Уест Хам в дуел от петия кръг за Купата на Англия. Атмосферата на “Олд Трафорд ” е приповдигната преди началото на дуела, откакто “червените дяволи ” в неделя завоюваха първия си трофей от съвсем шест години, откакто завоюваха финала за “Карабао къп ” против Нюкасъл.

Мениджърът на “червените дяволи ” Ерик загар Хаг прави много промени в своя състав, давайки почитка на част от главните си играчи преди дербито с Ливърпул в неделя. Капитанът Хари Магуайър получава опция да започва от първата минута, като ще си партнира с Виктор Линдельоф в центъра на защитата. В халфовата линия пък Каземиро и Фред получават отмора, а техните места са заети от Скот Мактоминей и Марсел Забитцер.

Наставникът на Уест Хам Дейвид Мойс също прави няколко промени в своя отбор. На вратата контузеният тежко Лукаш Фабиански е сменен от Алфонс Ареола. Наиф Агер и Анджело Огбона са необикновена двойка в центъра на отбраната, само че в халфовата линия и офанзива Мойс залага на по-познати лица като Деклан Райс, който ще изведе отбора с капитанската лента, и Микаел Антонио в центъра на нападението.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР