Манчестър Юнайтед може да нанесе много сериозен удар по отбора

...
Манчестър Юнайтед може да нанесе много сериозен удар по отбора
Коментари Харесай

Ман Юнайтед може да нанесе неочакван удар на един от големите си конкуренти за ШЛ

Манчестър Юнайтед може да нанесе доста сериозен удар по тима на Шефилд Юнайтед, който е директен съперник на " алените дяволи " в борбата за място в Шампионската лига. В момента " остриетата " изостават на 2 точки от 20-кратния първенец на Англия, само че Шефилд Юнайтед е с мач по-малко. Един от основните играчи на тима на Крис Уайлдър е стражът Дийн Хендерсън, който играе чартърен от Манчестър Юнайтед. Срокът на преотстъпване изтича на 30 юни, само че шампионата сигурно ще продължи много след тази дата. Планът е сезонът да бъде възобновен на 12 юни и да завърши в края на юли или самото начало на август. Според " Дейли Мейл " тимовете от Премиър лийг са се разбрали интервалът на наема да се удължи до края на сезона единствено в случай че клубът, който има правата на съответния състезател, даде своето единодушие за това. Това предписание дава опция на " алените дяволи " да наложат несъгласие върху удължаването на престоя на Хeндерсън на " Брамал Лейн " и по този метод да препънат един от директните си съперници.

В момента отборът на Оле Гунар Солскяер заема петото място във краткотрайното класиране, като е доста евентуално и тази позиция да даде право за присъединяване в ШЛ, ако Манчестър Сити не играе в евротурнирите поради своето наказване.

Ситуацията с изтичащите наеми е била обсъждана на срещата предишния петък и клубовете са се съгласили, че срокът на преотстъпване може да бъде продължен единствено в случай че двата клуба, както и самият състезател, са съгласни.

Хендерсън е един от осемте играчи, които са преоtстъпени от един клуб от Премиър лийг в различен подобен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР