Манчестър Юнайтед и Арсенал се изправиха в звездна контрола отвъд

...
Манчестър Юнайтед и Арсенал се изправиха в звездна контрола отвъд
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с двойна победа над Арсенал, докато фенове си разменят крошета

Манчестър Юнайтед и Арсенал се изправиха в звездна контрола оттатък океана, която счупи върха за футболен мач на " Метлайф Стейдиъм " в Ню Джърси. 82 262 души се стекоха да следят двата британски гранда, които в много чудноват за нас, само че характерен за американците жанр, трябваше да си бият и дузпи след края на контролата.

Манчестър Юнайтед завоюва мача с 2:0, като развръзката пристигна с два бързи и красиви гола през първата част. В 30-ата минута Бруно Фернандеш ознаменува повишението си в капитан с гол, а седем по-късно Джейдън Санчо се възползва от нелепа неточност на защитник, потегли с топката от центъра и приключи рейда си с мощен шут, трансформирал се в гол.

Но това не бе всичко в Ню Джърси, тъй като шоуто трябваше да продължи с дузпи, които Манчестър Юнайтед и Арсенал си извършиха, въпреки резултатът от 2:0 да не предполагаше сходен сюжет. А при дузпите успеха още веднъж бе за Манчестър Юнайтед. 5:3 след безгрешните осъществявания на " дяволите " и пропускът на Фабио Виейра за Арсенал, след който Юнайтед оформи двойната си победа.

Друг любопитен миг, който е много нехарактерен за фенкста просвета оттатък океана е боят, който възнинка зад вратата на Юнайтед през втората част. Фенове по трибуните започнаха да разменят крошета, като трябваше да минат няколко минути преди стюардите на стадиона да съумеят да успокоят ситуацията. Разбира се, случилото се нямаше нищо общо с фенските сбивания на ултраси в Европа.

Сравнено с тях бе по-скоро като детска игра, само че въпреки всичко бе нещо нетипично за спорта в Съединени американски щати. Тази нощ оттатък океана се изигра още един конфликт сред отбори от Висшата лига. Това бяха Челси и Брайтън, като в извънредно атрактивен мач във Филаделфия, лондончани завоюваха с 4:3.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР