Манчестър Юнайтед гледа само към бъдещето и клубът се е

...
Манчестър Юнайтед гледа само към бъдещето и клубът се е
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг с коментар за случващото се с Кристиано Роналдо

Манчестър Юнайтед гледа единствено към бъдещето и клубът се е отърсил бързо от раздялата с португалската футболна звезда Кристиано Роналдо през предишния месец, безапелационен е мениджърът на англичаните Ерик загар Хаг в изявление за клубния уеб страница.

Запитан по какъв начин се оправя с повишеното напрежение след изявлението на Роналдо, Тен Хаг отговори: " Той към този момент не е тук и тази история е в предишното. Ние гледаме напред - към бъдещето ".

Юнайтед приключи контракта на Роналдо след изявление за журналиста Пиърс Морган, в което португалецът подлага на критика клубното управление, Тен Хаг и някогашния управител Ралф Рангник.

Следващият мач на " алените дяволи " е против Бърнли на 21 декември за Купата на Лигата, а шест дни по-късно Юнайтед приема Нотингам Форест за шампионата. Тен Хаг е уверен, че тимът му ще бъде пресен и няма да има пренатоварване от Световното състезание.

" Имаме проект и играчите са добре осведомени с него. Всеки знае, че откакто отпадне от Световното състезание, незабавно би трябвало да се завърне в тима, защото шампионата стартира скоро. Футболистите са подготвени за това, тъй като са привикнали ", добави Тен Хаг.
 Роналдо тотално отсвири заповедите на Фернандо Сантош
Роналдо тотално отсвири заповедите на Фернандо Сантош

Тренира както сметне за добре
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР