Манчестър Сити спечели предпоследния си домакински мач в настоящия сезон

...
Манчестър Сити спечели предпоследния си домакински мач в настоящия сезон
Коментари Харесай

Манчестър Сити трепери в края срещу Борнемут

Манчестър Сити завоюва предпоследния си домашен мач в сегашния сезон във Висшата лига. " Гражданите " се постановиха академично над Борнемут с 2:1 и към този момент имат 75 точки. Те сигурно ще завършат на второ място, само че още са в играта, както за Шампионската лига, по този начин и за ФА Къп.

Гостите от южния бряг останаха на 18-а позиция с 31 точки и дори да по Саутхямптън е Евертън, най-вероятно ще изпаднат в Чемпионшип.

Давид Силва откри резултата още в шестата минута след точно изпълнен директен свободен удар отдясно. В 39-ата минута Габриел Жезус вкара втори гол след подаване на Давид Силва и отличен дрибъл. Бразилецът по този начин даде успокоение на своите съотборници.
 Арсенал - Ливърпул, онлайн онлайн
Арсенал - Ливърпул: Съставите

Шампионите желаят да минат стоте точки, домакините се надяват на Лига Европа

Момчетата на Гуардиола направляваха играта, само че по този начин и не можаха да стигнат до трети гол. Това за малко можеше да им коства скъпо.

В 89-ата минута Дейвид Букс понижи на 2:1 след подаване на Калъм Уилсън. Това беше сигнал за офанзиви за " черешките ". Те обсадиха вратата на противника и Калъм Уилсън направи пропуск от близко.
 Снимка 488220
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР