Манчестър Сити посреще Лийдс в мач от 35-ия кръг на

...
Манчестър Сити посреще Лийдс в мач от 35-ия кръг на
Коментари Харесай

Манчестър Сити - Лийдс, Гуардиола прави седем промени

Манчестър Сити посреще Лийдс в мач от 35-ия кръг на Премиър лийг. Срещата е извънредно значима и за двата отбора, защото “гражданите ” ще желаят да усилят преднината си на върха на четири точки пред Арсенал, които гостуват на следващия ден на Нюкасъл. Лийдс пък продължава своята борба за оценяване, като не престават да заемат 17-ото място тъкмо над чертата. Само преди няколко дни йоркширци бяха поети от Сам Алардайс, който би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да остави отбора в най-високото равнище на британския футбол и през идната година.

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола прави цели седем промени в своя отбор спрямо титулярите, които започнаха против Уест Хам преди няколко дни. Ерлинг Холанд още веднъж води офанзивата на отбора, само че в тима се завръщат Едерсон, Аймерик Лапорт, Рико Люис и Мануел Аканджи ще се причислят към Нейтън Аке в защитата. Кевин де Бройне, Илкай Гюндоган и Фил Фоудън също започват от първата минута.

Новият управител на отбора Сам Алардай прави четири промени в своя тим спрямо този при загубата от Борнемут с 4:1, която се оказа последна за Хави Гарсия отпред на отбора. Изненадващо Йоел Роблес заменя на вратата абсолютния титуляр Йоан Мелие. Жуниор Фирпо, Максимилиан Вьобер се появяват в защитата, а Адам Форшоу се завръща в халфовата линия. Те заемат местата на Робин Кох, Лиам Купър и Крисенсио Съмървил, които остават на скамейката.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР