Малцина очакваха Хуан Мартин дел Потро да се класира за

...
Малцина очакваха Хуан Мартин дел Потро да се класира за
Коментари Харесай

Звездите се подредиха за Дел Потро, сега Лондон зависи от него

Малцина чакаха Хуан Мартин дел Потро да се класира за финалния шампионат за годината в Лондон след US Open, когато той беше 47-и в конкуренцията за осемте позиции. Малцина го чакаха и преди последния за годината Мастърс 1000 в Париж, когато трябваше да се бори с още седем тенисисти за две места.

Аржентинецът трябваше да сътвори чудеса, с цел да мечтае за английската столица при тази конкуренция, само че звездите се подредиха съвършено за него. Всичките му директни съперници отпаднаха рано-рано и в този момент единствено от него зависи, с цел да откри място измежду 8-те най-хубави.

Победа на Кулата от Тандил против Джон Иснър на 1/4-финалите във френската столица ще му подсигурява място в Лондон. Ако отпадне от миналогодишния финалист, там ще отиде испанецът Пабло Кареньо-Буста.

До момента за Англия са се класирали седем тенисисти, измежду тях е и Григор Димитров. Останалите са Роджър Федерер, Рафаел Надал, Саша Зверев, Доминик Тийм, Марин Чилич и Давид Гофен.

"Не съм си и мечтал да се класирам за Лондон, само че ще се веселя да се случи ", съобщи Дел Потро, който до момента има единствено едно присъединяване във финалния за годината шампионат на най-хубавите тенисисти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР