Малко й било на тази ***** Дебора, Георги трябваше да

...
Малко й било на тази ***** Дебора, Георги трябваше да
Коментари Харесай

Приятелят на садиста от Стара Загора отрича да е писал скандалните съобщения, прокуратурата се захваща с чата

" Малко й било на тази ***** Дебора ", " Георги трябваше да й отреже главата ", " Не ми пука! Без благосклонност, напряко гибел! Мисля да отида да довърша започнатото дори! Ще я довърша! " - това е част от чат, оповестен в мрежата, на старозагореца Мирослав Андонов с незнайно лице, което се пробва да го спре и вразуми. Разговорът се появи през днешния ден във фейсбук, откакто в началото се появява в затворена женска група.

" Трябваше да има 800, а не 400 шева! ", написа още в чата от името на Мирослав Андонов.   



Един от потребителите на мрежата, дал публичност на скандалния чат, е Милка Колдамова, която е известна в града като бранител на обществено значими дела и будната съвест на Стара Загора. Тя е майка на три девойки. Жената разкри, че по-късно този чат бил отстранен, а Мирослав Андонов обяснил първо, че профилът му бил хакнат, а по-късно - че е подправен скрийншопът му, като фотографията му е лепната върху непознат текст.   



Дали това е по този начин ще ревизира Районна прокуратура в Стара Загора. Районният прокурор Таня Димитрова сподели пред " 24 часа ", че по случая към този момент се работи интензивно, защото сигнали за него са подадени както в прокуратурата, по този начин и в полицията. Един от хората, подал сигнал, е общественикът от Чирпан Васил Монев. " Занесох сигнал дружно с разпечатан на хартия чата в чирпанския клон на Районната прокуратура в Стара Загора, имам входящ номер и очаквам резултата ", удостовери той.  



Районният прокурор Таня Димитрова сподели още, че самоличността на Мирослав е изяснена и той се търси. Предстои да се направи експертиза на компютъра му, ще има и други следствени дейности, с цел да се обясни същинският създател на писанията. Прокурорът не може да се ангажира занапред дали ще бъде наложена мярка за неотклонение на Андонов и вероятно каква.  

По-късно самият Мирослав Андонов разгласява видео във фейсбук профила си, в което изяснява, че не той е писал известията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР