Малко са групите в световен мащаб, които разчитат на 100%

...
Малко са групите в световен мащаб, които разчитат на 100%
Коментари Харесай

Група Кикимора и последните бастиони на истинска музика срещу изкуствен интелект

Малко са групите в международен мащаб, които разчитат на 100% истинска комбинация. За сметка на това, тези, които не престават да творят музиката си по достоверен метод, остават в музикалната история и известната просвета.

Група Кикимора е напът да показа своя нов албум “For a Broken Dime ” на 7-и юли. Николо Коцеве в студиото на Дарик и споделя възгледите си за актуалните трендове към монетизирането в цифровите платформи и потреблението на изкуствен интелект при правене на музика.

В днешната цифрова ера основаването на музика стана по-достъпно от всеки път, с помощта на усъвършенстваните софтуерни стратегии и цифрови аудио работни станции. Въпреки че тези принадлежности оферират улеснение и еластичност, те също по този начин крият избрани рискове, когато се употребяват без солидна основа в композицията и музикалнотообразование.

За него верният метод за основаване на музика би трябвало да идва от мозъка и сърцето на индивида, а не от силиконовия процесор на компютъра и логиката на стратегиите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР