Вчера всички станахме свидетели как още една предизборна пушилка беше

...
Вчера всички станахме свидетели как още една предизборна пушилка беше
Коментари Харесай

Главчев определи казуса с пенсиите като „предизборен плакат и агитационен материал“

Вчера всички станахме очевидци по какъв начин още една предизборна пушилка беше разсеяна. Това казаслужебният министър председател Димитър Главчев при започване на съвещанието на Министерския съвет (МС).

Във вторник в сходство с всички правила за установяване на размера на пенсиите.

Според служебнияпремиерне може пенсиите да са " избирателен афиш и пропаганден материал " на политическите сили. По думите му са взели решение в сходство със закона. Главчев още веднъж означи, че главната задача на служебното държавно управление е провеждането на транспарантни и почтени избори.

“Всичко върви по проект. Имам увещание от Министерството на електронното ръководство, че графикът се съблюдава, удостоверяването на сходството на машините върви по проект, екипите работят и се чака от 24 до 26 май да бъде завършен процесът ”, посочи служебният министър председател.

Относно Димитър Главчев акцентира, че България неведнъж е заявявала, че е заевропейската вероятност пред тях, само че би трябвало да извървят пътя, който мнава през съблюдаване на всички контракти, с цел да станат членове на Европейския съюз (ЕС).

“Ако Република Северна Македония продължава да има предпочитание за участие в Европейски Съюз, би трябвало да съблюдава всички договорнетости. В никакъв случай България няма да е спънка на Република Северна Македония да се причисли към Европейски Съюз, при изискване, че съблюдава всички ангажименти от 2022 година до момента ”, съобщи Димитър Главчев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР