Малко по-късно железничарите пропуснаха страхотна възможност да възстановят равенството, след

...
Малко по-късно железничарите пропуснаха страхотна възможност да възстановят равенството, след
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Хебър 3:2 Локомотив Сф, домакините поведоха за трети път


Малко по-късно " железничарите " пропуснаха страхотна опция да възстановят равенството, откакто Димитър Митков засече центриране отляво, само че ударът му с коляно не откри задачата. 

Това въпреки всичко се случи в 9-ата минута, когато Илия Димитров се възползва от неубедителната интервенция на Хадим Ндиае. Стражът на Хебър се сблъска със съотборника си Племен Крумов след центриране на Ивайло Найденов и изпусна топката. Тя  отиде в Илия  Димитров, за който бе детска игра да я прати в опразнената врата. При обстановката остана подозрение за нарушаване на Митков в офанзива, само че след обзор с ВАР, попадението бе зачетено - 1:1. 

Хебър обаче си върна преднината 5 минути по-късно. Александър Любенов, който играе своя мач №100 в елита, излезе неразчетено при центриране от корнер и топката го трансферира, а оставени непокрит на задна греда Пламен Крумов с глава наказа за повторно " железничарите " - 2:1.

Голеадата на " Васил Левски " продължи и в 21-ата минута резултатът още веднъж бе подравнен. Попадението за Локомотив Сф също пристигна след ъглов удар, от който Красимир Милошев центрира към Божидар Кацаров и той с глава прати топката в долния десен ъгъл на Ндиайе - 2:2.

До почивката ще се започнят два пробива на Карлос Франса и Селсо Рапосо по десния фланг, само че и в двата случая не се стигна до завършващи удари към вратата на Хебър. 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР