Малко любов е всичко онова, за което копнеем и се

...
Малко любов е всичко онова, за което копнеем и се
Коментари Харесай

„Малко любов“ – нов психологически роман на Христина Панджаридис

" Малко обич " е всичко това, за което копнеем и се надяваме по един или различен метод, без значение на каква възраст сме, мъж или жена. Искаме да обичаме и да ни обичат. Да бъдем единствени в очите на обичания човек и да сме сигурни, че той или тя ще бъде с нас вечно (или най-малко до момента в който го желаеме " – това споделя за новата си книга Христина Панджаридис.

Писателката, която живее и твори във Франция, е родена в гр. Елин Пелин. Завършила е Факултета по публицистика и всеобщи връзки към СУ " Св. Климент Охридски ". Пише разкази, рецензии, води личен блог " Книголюбие ". Тя e обичан и издирван създател на романите " Ничия " и " Някъде другаде ", на " Часовникът, който върви обратно ", на романите " Оплети и разплитай ", " Ферма за калинки " и на две стихосбирки – " В търсене на метафора " и " Тялото изгорено, духът осъден ".

Христина Панджаридис в този момент още веднъж е в София, където се срещна със свои читатели. След това ще се насочи на път из България, с цел да показа в Етрополе и Поморие новия си разказ " Малко обич ". Димитрина Кюркчиева беседва с нея.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР