Малкият син на Тони Стораро – Емрах стана център на

...
Малкият син на Тони Стораро – Емрах стана център на
Коментари Харесай

Малкият син на Тони Стораро шофира без книжка! Бащата: Прави го вечер, когато трафикът не е толкова силен

 Малкият наследник на Тони Стораро – Емрах стана център на огромен скандал, откакто бе упрекнат от почитатели, че шофира без брошура, с което заплашва и сигурността на другите по пътя, освен своята. Повод за разразилия се скандал стана разпространено от младия артист видео, на което се вижда по какъв начин подкарва безценен автомобил.

Негови почитатели в обществените мрежи, несъмнено, незабавно го погнаха, че все още не е изкарал шофьорски курсове и няма право да кара. Тони Стораро обаче твърди, че нещата не са по този начин, както наподобяват на пръв взор, тъй като наследникът му е пълновръстен и към този момент е изкарал нужните на брой часове зад кормилото. Единственото, което му остава, е самият изпит. 

" Прави го вечер, когато трафикът не е толкоз мощен, само че с професионален инструктор до него. Младото потомство в този момент бърза да се похвали за всичко в обществените мрежи, не е съобразил, че ще даде мотив за публикации и сензации ", декларира татко му Тони Стораро пред " Телеграф ". 

Емрах е роден през 2002 година, навърши своето пълноправие през ноември 2020-а. " Веднага се записа на шофьорски курсове. Той от дълго време има предпочитание да кара. Вече мина курса, следва му изпитът, изкарал е нужния брой часове кормуване, само че желае в допълнение да се упражнява ", казва още татко му. 

Луксозното возило, което Емрах кара в клипчето, неотдавна бе забелязано на Околовръстното в София, а пристрастеността към бързите коли на Емрах е предизвикана от неговия по-голям брат – Фики. Семейство Стораро са фенове на първокласните возила и не пестят пари в това отношение.

Част от тях са усъвършенствани, един от персоналните коли на изпълнителя на " Ламборгини “ е затрупан със особено фолио, поръчано от Съединени американски щати, то е на стойност над 5000 лева, фамилията разполага още с джип. Колата, която огромният брат завоюва от предаването " Като две капки вода “, не се задържа при семейството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР