Малката дъщеря на Пламен Галев – Мария, която е плод

...
Малката дъщеря на Пламен Галев – Мария, която е плод
Коментари Харесай

Малката дъщеря на Брат Галев живее като принцеса


Малката щерка на Пламен Галев – Мария, която е плод на извънбрачна връзка с любовницата му Юлиана, към този момент наподобява като млада девойка. 12-годишното дете е презадоволено и не стопира да се държи като кифла. Тя се гримира, пие шампанско, вечеря в първокласното заведение на известния турски ресторантьор Нусрет Гьокче, почива на екзотични дестинации и се хвали с всичко това.

Мария е копие на майка си Юлиана и не крие, че е доста привързана към родителката си. Тя не познава татко си, който напусна България малко след раждането й, тъй като с „ брат си ” Ангел Христов получиха присъди за присъединяване в проведена незаконна група за рекет. Двамата бяха оповестени за интернационално търсене от Интерпол. Мария живее и върви на учебно заведение в Дупница, като компактно по петите й я следва охранител, който играе и ролята на водач. Майка й Юлиана я пази от хорските очи и детето води по-затворен метод на живот. Мария не играе на улицата с връстници, кани единствено защити приятелчета, които са деца на фамилни приятели. Детето върви на всички места с къдрокосата си майка и двете по през целия ден се возят из града, описват съгражданите им. Любовницата на Галев има автопарк за над 1 млн. лв., като сменя возилата според от настроението си. Тя има в гаража си джип „ Мерцедес ” G-класа, спортно „ Порше ”, както и няколко лимузини „ Мерцедес ” и „ Ауди ”.



Малката Мария е същинска хубавица

Преди към 10 години дупнишкият арбитър Михаил Малчев позволи на държанката Юлиана Томова Бельовска да извади чуждестранен паспорт на дъщеря си Мария. Момиченцето не можеше да напуща България без разрешението на татко си съгласно закона, а къдрокосата хубавица искаше да пътува с наследницата си. Малката Мария нямаше по какъв начин да се снабди с разрешението на Пламен Галев, тъй като той е в неопределеност. Затова Юлиана изиска разрешение от съда. Тя изясни пред съдията, че от май 2012 година не може да се свърже с бащата на детето, който е в неопределеност, и заради тази причина не може да вземе неговото единодушие за извеждане зад граница на отрочето си. Съдията позволи на Мария да пътува и майка й постоянно се възползва да излиза зад граница с дребната си наследничка.



Мария е единствено на 12 години

Двете най-често вървят в Гърция и Турция. Разбира се, спят единствено в най-скъпите хотели. В обществените мрежи Мария имаше стотици фотоси от воаяжите, само че си изтри профила в деня, когато умря най-хубавият другар на баща й – Ангел Христов. Явно по разпореждане на майка си и баща си. Тъмнокосото момиче е мощно привързано към родителката си и не крие какъв брой я обича. Детето имаше в профила си няколко клипчета със фотоси на Юлиана, обградени със сърца и любовни песни.

Малката Мария употребява гримове от няколко години, на един от фрагментите даже показваше по какъв начин пие скъпо шампанско, въпреки да е едвам на 12 години. Явно майка й е демократичен родител и разрешава всичко на единствената си наследница. Двете постоянно пътуват, само че рядко сами, а по-скоро в огромна женска компания. Вече над 11 години Юлиана не е поглеждала различен мъж. Тя е вярна на Пламен Галев, въпреки той да не е до нея. Брюнетката няма нито ден трудов стаж, само че пък има парцели и автопарк за милиони. На нея и на сестра й не им се постанова да работят и си гледат живота.



Малката Галева с майка си (крайната вляво) и лелите си

Галев се залюбил с Юлиана още до момента в който тя е била ученичка, а той - фамилен мъж. Къдрокосата хубавица и ексбаретата Пламен имаха над 10-годишна връзка, а тъкмо когато той й направи дете, беше погнат от закона. Галев има още две деца, които са от законната му половинка Емилия. Тримата от години са в Лондон, като някогашната барета ги изпрати в чужбина още преди 20 години.



Мария с баба си Лариса. Снимката е отпреди 2 години

Емилия, Светлана и Георги отидоха в Лондон, когато щерка му приключи 7 клас у нас. Бившият командос прибегна до тази мярка, тъй като се опасяваше за сигурността на фамилията си, а и искаше да си живее умерено с любовницата Юлиана, разясняват в Дупница. Семейство Галеви живее в личен апартамент в баровския квартал „ Саут Кенсингтън ” в Лондон. След завършването на частна гимназия Светлана постъпва в един от най-престижните университети с профил „ финанси ”. Български емигранти настояват, че тя е приключила с отличен триумф висшето си обучение. Дупничани разясняват, че момичето не се е появявало от доста години в родния си град, само че за сметка на това живее първокласно и отдъхва в скъпи курорти по света. Преди няколко години наследницата на Галев се похвали с чисто новото си „ Ферари ” с кожен салон за над 170 000 евро. Тогава потегли мълвата, че автомобилът е подарък от татко й, който, въпреки и търсен, е намерил метод персонално да й връчи ключовете. Наред с колите, щерка Галева обича да се фука и с първокласните си почивки, от които разгласява фотоси в обществената мрежа.

Светлана по никакъв начин не се обича с Юлиана и не приема дребната Мария за своя сестра. Двете не си поддържат връзка и даже в никакъв случай не са се виждали. Първородната дъщеря на Галев ненавиждала любовницата на баща си и я упреквала в доста грехове и невисок морал.

„ Един ден ще стане война за парите на Пламен. Не знам по какъв начин ще си ги поделят, тъй като Мария е приета от него и по закон й се поставя завещание, само че Георги и Светлана няма да й дадат доста елементарно. Добре че преди да изчезне, Пламен остави много пари кеш, кредитни карти и сметки на Юлиана, че да може да са обезпечени “, разясняват съгражданите им.

Припомняме, че Пламен Галев и Ангел Христов изчезнаха през май 2012-а. Те избягаха незабавно откакто на 3 май същата година Върховен касационен съд удостовери дефинитивно ефикасните им присъди. Братя Галеви трябваше да влязат в пандиза поради управление на проведена незаконна група за рекет и изнудване. Пламен бе наказан на 5 години отнемане от независимост, а Ангел – на 4. През юни 2012 година Интерпол публично разгласи за търсене дупнишките предприемачи, които изчезнаха, откакто чуха присъдите си. Двамата не можеха да се радват на свободата си, само че пък си харчеха парите на воля. В началото на юни се разбра, че Ангел Христов – Геле се е завърнал скрито у нас и е умрял в дома си в с. Ресилово.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР