Малката дъщеря на 43-годишната Ева Мендес вече порасна, така че

...
Малката дъщеря на 43-годишната Ева Мендес вече порасна, така че
Коментари Харесай

Ева Мендес разказа как възпитава децата си

Малката щерка на 43-годишната Ева Мендес към този момент порасна, тъй че актрисата последователно се връща към по-честите си обществени изяви. Тази седмица Ева участва на представянето на сбирката си от облекла в Лос Анджелис и се съгласи да приказва освен с клиенти, само че и с публицисти. Актрисата от кубински генезис показа по какъв начин дружно с 36-годишния Райън Гослинг възпитават двете си дъщери - 3-годишната Есмералда и Амаду, която е на годинка. Ева показа, че за нея е изключително значимо да съобщи на децата си обич към културата на своите предшественици. Родителите на Мендес от дълго време са емигрирали в Съединени американски щати, само че са запазили своите обичаи.

" Сега Есмералда приказва на комбинация от британски и испански. В живота й към този момент влязоха два езика, само че за нас е значимо да се уверим, че тя е наясно освен с езика, само че и с културата. Майка ми живее покрай нас нас, по тази причина оказва помощ в това - беседва с девойките на испански и им готви кубинска храна. Освен това постоянно слушаме кубинска музика. Това в действителност е значима част от нашия живот.

Баща ми живее в Съединените щати в продължение на 45 години, само че към момента не приказва британски, което ми идва като същинска помощ. Толкова е готино, тъй като, с цел да се уверя, че децата приказват испански, просто би трябвало да се обърна към дядо им. С него те ще приказват същински испански ", споделя актрисата.

Източник: БГНЕС
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР