Максим Генчев ще прави филм за Караджата, като за целта

...
Максим Генчев ще прави филм за Караджата, като за целта
Коментари Харесай

Максим Генчев прави филм за Караджата

Максим Генчев ще прави филм за Караджата, като за задачата набира средства. След провокиралите дискусия филми ”Дякон Левски ” и ”Ботев ”, новата продукцията още веднъж е на патриотична тема. Този път обаче основен воин ще е Стефан Караджа.

Във Фейсбук профила си режисьорът, чийто филм за Христо Ботев напълно неотдавна попадна в епицентъра на голям скандал, бе оповестено началото на акция за филм, който " ще бръкне в душевните пластове на героите " и техния " изконен ген за независимост ".

Средствата ще отидат за " оръжие, униформи, каскади, храна, заслон и бензин ", излиза наяве още от обявата, съобщи frognews.b.

" Скоро ще разглася началото на дарителската акция за КАРАДЖАТА!!! Парите ви ще отидат за оръжие, униформи, каскади, храна, заслон и бензин!!!

Филмът ще “бръкне ” в душевните пластове на героите, в техния изконен ген за независимост!
Не очаквайте единствено величествени естествени панорами, с добре охранени мъжаги, в изрядни костюми и претъпкани с оръжия силяси, които вървят по “стъпките на Караджата ” с решителни погледи или въртят чеверме край огън, с песни и хора...

СВОБОДАТА ИСКА КАРАДЖАТА, ще ви сблъска челно с възкресената реалност - кръв, изменничества, подвиг, ограничения, отдаденост...

Амин ", написа Генчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР