Макар Мирела да напусна Игри на волята“ миналата седмица, неочакваното

...
Макар Мирела да напусна Игри на волята“ миналата седмица, неочакваното
Коментари Харесай

Само по пламъци: Мирела от „Игри на волята“ с гореща фотосесия

Макар Мирела да напусна „ Игри на волята “ предходната седмица, непредвиденото ѝ отпадане продължава да провокира спорове и разделяне измежду участниците.

След елиминационната капитанска борба, в обществените мрежи заваляха мнения чия е била виновността за отпадането ѝ  - на Джаферович, тъй като за повторно не съумя да се бие като капитан, или на Лефтеров, че не я отбрани, излизайки вместо нея на арената.

► 
                             

 image2_16x9.png 2023 наближава: съвет за всяка зодия в областта на любовта и финансите На фокус
Кой е крив и кой - прав, не излиза наяве, само че е реалност, че Лефтеров незабавно я последва и беше идващият изнемощял участник, а през вчерашния ден Джаферович най-сетне съумя да излезе на арената за капитанска борба и даже победи Генчо, обирайки му всички грошове.

► 

От края на предаването чаровната танцьорка не стопира да предизвика в Instagram със сексапилни фотоси и видеа и явно се е отдала на моделство и танцова кариера. Мирела постоянно пуска и клипчета по какъв начин танцуват за развлечение с различен изнемощял участник - Илиян, който има не по-малко гъвкавост.
                             

Последната ѝ провокация е гореща фотосесия, в която 21-годишната варналийка е облечена с черно сако на голо и е заобиколена от пламъци.

„ Любими фрагменти “ гласи надписът, а почитателите ѝ не пропуснаха да я похвалят в мненията: „ Изглеждаш предизвикателно секси “, „ Прекрасна! Уникална фотосесия “, „ Красавица “, „ УАУ! “.
                             

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР