Макар и с доста по-нисък стандарт на живот цяло поколение

...
Макар и с доста по-нисък стандарт на живот цяло поколение
Коментари Харесай

Захарова се подигра на руснаците, които плачат за Макданолдс

Макар и с много по-нисък стандарт на живот цяло потомство руснаци израстна със жанр и поддражание на живота на западноевропейците и американците, само че внезапно всичко, което смятаха за даденост се изпари.

Говорителят на външно министерство на Русия Мария Захарова е възмутена от руснаците, които жалят за затварянето на международните вериги в Русия.

Ето какво написа тя:

„ Знаеш ли, освен Макдоналдс напуща Русия. Това е нашият живот... И в този момент не знам какво да върша, по какъв начин да пребивавам. Не, не без Макдоналдс. Без вяра... " Това е сериозен, даже бих казала трагичен пост на образован, просветен, почтен човек. Надеждата си отиде. Вярата, може би най-сетне пристигна? Чудесно.

Нито хората, изгорени живи в Одеса, нито детските гробища, които се появиха в центъра на Европа в края на 20-ти и началото на 21-ви век след офанзивите на терористите и зверствата на екстремистите, нито отвличането на сънародници от американските специфични служби и служещи дългите присъди в американските затвори под измислени предлоги не убиваха вярата. Тя живееше и пукаше кифлички с котлети. И когато пържените картофи бяха застрашени от затваряне, замирисаха на пържено и започнаха да горят. Диктатурата на либерализма докара до дехуманизация. "

Откриването на първия Макдоналдс в Москва през 1990 година. Кадър МДФ

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР