Макар и милионерска съпруга Мария се завърна на сцената, след

...
Макар и милионерска съпруга Мария се завърна на сцената, след
Коментари Харесай

Завръщане, ама друг път: Мария се изложи жестоко на първото ...

Макар и милионерска брачна половинка Мария се завърна на сцената, след известно спиране, с цел да показа най-новото си парче " Ще те побъркам ".
 
Песента, дело на Криско, не се радва на супер интерес от страна на почитателите на Марето, която повече от година не бе пускала нова музика. Старозагорката се бе отдръпнала от музикалната сцена, с цел да се посвети на фамилията си. Все отново не е елементарно да имаш два развода зад тила си, да си изпуснала все богати мъже, с цел да спринтираш по нощните заведения.
 
Отварачката реши, че с новата ария не е задоволително. Тя даже потегли още веднъж на участия по нощните заведения, където се кълчи, чупи стойки и пее на плейбек. Последното ѝ е запазената марка от десетилетия.Певицата направи първото си присъединяване в известен нощен клуб, а в обществената мрежа се появиха клипчета от завръщането на Мария. Облеклото на Мария прилича целофан, с който се увиват евтините букети, закупени от кварталната будка. Е, Мария години наред е печелила разнообразни призове за фешън икона, само че в този случай визията е цялостен неуспех. Парите и марковите тоалети не купуват класа и жанр, разяснява vbox7.

Певицата въобще не пее, както към този момент отбелязахме, а полва услугите на плейбека. По-смешното е, че " извършва " първата си ария " Спомен ", само че не си е направила усилието да я презапише със настоящето звучене на гласа си. На записа гласът на Марето е още детски, тъй като песента е записана, когато е била едвам 18-годишна. Днес дамата на фолка е 40-годишна и гласчето се е трансформирало много.

Фенове подозират, че мирише на бракоразвод, откакто Мария още веднъж тръгнала на участия. " Охо, щом потегли на участия, на бракоразвод е. Старо нейно държание ", " Търси нов спонсор ", пишат още хора. Наскоро се появи клюката, че Мара и Миро Дзвера са пред бракоразвод, само че певицата опроверга слуховете, публикувайки нови фотоси и сторита.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР