Макар Facebook да продължава да трупа печалби, популярността ѝ вече

...
Макар Facebook да продължава да трупа печалби, популярността ѝ вече
Коментари Харесай

Три приложения са по-популярни от Facebook сред младежите

Макар Фейсбук да продължава да натрупа облаги, известността ѝ към този момент не е чак толкоз огромна, изключително измежду избрани възрастови групи. Проучване на центъра за проучвания Пю сочи, че приложението на обществената мрежа е чак четвърти по потребление измежду американските младежи.

На първо място се подрежда приложението на уеб страницата за шерване на видеа YouTube . Следва го мрежата за фотоси и видеа Instagram, както и приложението за връзка Snapchat. Чак по-късно е Фейсбук.

От изследването излиза наяве, че младежите имат относително неутрално мнение за въздействието на обществените мрежи над тях, написа БГНЕС. 45% от запитаните дават отговор, че обществените мрежи нямат въздействие над тях и техните връстници, 31% считат, че обществените мрежи имат позитивно въздействие, а 24% считат, че обществените мрежи въздействат зле.

Близо 95% от младежите в Съединени американски щати имат достъп до интернет посредством техните телефони, а единствено 88% дават отговор, че това се случва и посредством домашния компютър. И защото достъпът до интернет от телефона е доста елементарен се оказва, че 45% от американските младежи са съвсем непрестанно в интернет, за разлика от преди 4 години, когато броят на децата стоящи съвсем непрестанно в интернет е бил съвсем два пъти по-малък – 24%.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР