Макар да е сред водещите и най-скъпо платени лица в

...
Макар да е сред водещите и най-скъпо платени лица в
Коментари Харесай

Съседи скочиха на сина на Софка

Макар да е измежду водещите и най-скъпо платени лица в лекия род, Софи Маринова сколаса да си купи жилище в столицата едвам преди 5-6 години. Ромската перла се обитава дружно със сина си Лоренцо в баровски комплекс на "Камбаните " край околовръстното, където е непрекъснат бодил в задника на съседите си. Нещо повече - локалните тузари са толкоз гневни на изцепките на смуглото й синче, че го заплашват с пердах, написа Лупа.

В блока, където живеят единствено от банков шеф и заместник-министър - нагоре, са гневни от лиспата на образование на Лоренцо. Порасналото хлапе непрекъснато паркира подарения от мама мерцедес пред входа за подземния гараж и пречи на локалните да влизат и излизат.

"10 пъти го предизвестих това безочливо синче да спре, че ще му спукам гумите. Същото правеше преди него и Гринго. Той е крепък и сложен за пердах, само че дребният скоро ще си го изпроси ", оплакал се буен съкооператор, дал ни фотоси на нахалното паркиране на Лоренцо.

Освен това Софи Маринова и семейството й вбесявали съседите с невиждана мърльовщина, захвърлени из общите елементи отпадъци и непрекъсната воня на етрополски манджи. Домсъветът обмислял заседание, на което да гласоподава изхвърлянето на певицата от комплекса. По закон за сходно решение се изисква единодушие на 100% от живущите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР