Макар че преди време от CD Projekt Red да обявиха,

...
Макар че преди време от CD Projekt Red да обявиха,
Коментари Харесай

CDPR добавя метро система в Cyberpunk 2077

Макар че преди време от CD Projekt Red да оповестиха, че не имат намерение да издават някакво значително ново наличие за Cyberpunk 2077, тази седмица се появи обновяване 2.1 за играта, добавящо редица нововъведения. Това включва усъвършенствания при бойните срещи с босовете, нов метод да слушате радио, метростанции, нови гонки с коли и още.

„ Пътувайте благодарение на NCART metroTravel из Нощния град елементарно, с помощта на метроуслугите на градската транспортна система. Престанете да мислите за трафика и се радвайте на гледкаъа, с помощта на петте метролинии и 19 спирки, разпределени из целия град. Услугата е налична едвам откакто Ви получи известие от NCART “, пишат CDPR.

• Добавя се също так и нов радиопорт, който ще ви разреши да слушате радио до момента в който ходите или сте в метрото. Ще може да корогирате височината на звука, а в основни моменти, като да вземем за пример при старта на диалог – музиката ще се изключва автоматизирано. • 2.1 ви дава достъп също по този начин до нови транспортни средства, мотори и коли, включително и кабриолет версия на класическото Порше 911. • Ще може също по този начин да преигравате надпревари, като това ще се случва откакто приключите конкуренцията си с Клеър. • Правете всевъзможни трикове с мотори, хвърляйте ножове, до момента в който се намирате на тях и се забавлявайте, както си поискате. • Добавя се нова автомагистрала. • Добавят се нови видове надписи, в това число такива за NPC-тата и диалозите, които водят на заден декор. • Добавя се помощ при прицел с разнообразни равнища, като опцията визира, както борбите с ножове, по този начин и багра от близко и отдалеко.

По отношение на борбите с босовете, студиото нанася редица усъвършенствания, като акцент тук се слага на срещата ви с Адам Смашър. Тя ще е още по-трудна, защото той ще може да се приспособява към определения от вас жанр на водене на пердах и ще употребява системата на Сандевистан – тъкмо, както в Edgerunners.

Всичко това и още доста усъвършенствания, дружно с Ultimate издание на играта ще пресечен на пети декември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР