Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че треньорът Николай

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че треньорът Николай
Коментари Харесай

Ваш Наско Сираков: Огромна благодарност към Ники, Кирило, Тимур...

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков съобщи, че треньорът Николай Костов и щабът му ще се употребяват с цялостното доверие на управлението, с цел да наложат концепциите си. Сираков се обърна към почитателите в формалния уебсайт на клуба.

" Левскари,

Всички дружно изживяхме 6 страхотни европейски вечери. За голямо страдание, силите ни не стигнаха да отстраним " Айнтрахт ", само че против противник от толкоз висока класа, притежател на " Лига Европа " единствено преди година, се представихме повече от почтено.

Искам да изкажа голямата си признателност за страхотната работа към треньорския щаб. Николай Костов, Кирило Нестеренко, Тимур Скорих, Божидар Митрев и Данаил Иванов остават малко на назад във времето през цялата акция на тима дотук, само че с големия си професионализъм и работохолизъм те вършат големи стъпки в развиването на тима. Уверен съм, че футболът, който играе " Левски " през множеството мачове дава отговор на историческите условия в този клуб, а точно да се залага на офанзивата, на контрола на топката и да се опитваме да преобладаваме над противниците. Гордея се, че Николай Костов и щабът му без никакъв боязън постановат млади футболисти, освен това не за няколко минути в края на срещите, а като титуляри в най-тежките борби. Вярвам, че с този треньорски екип всеки един футболист ще вдигне равнището си самостоятелно, а тимът го чакат блестящи дни. В мое лице и това на клуба Ники Костов и екипът му ще получат цялото доверие и успокоение, належащо, с цел да наложат до дъно концепциите си и да съумеят. А когато човек е непретенциозен, надарен и предан на специалността си като него и екипът му, триумфът няма по какъв начин да не пристигна. Моля и всички вас да бъдете зад тима. Играчите ни са извънредно млади и се нуждаят от вашата всеотдайна поддръжка, с цел да продължат да ни радват и да ни карат да мечтаем.

Само " Левски "!

Ваш,

Наско Сираков ", написа той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР