Мъжкият национален отбор на България започва днес участието си на

...
Мъжкият национален отбор на България започва днес участието си на
Коментари Харесай

България стартира европейските квалификации с домакинство на Черна гора

Мъжкият народен тим на България стартира през днешния ден присъединяване си на европейските квалификации с домакинство на Черна гора. Мачът стартира от 19:00ч. в Разград. 
Прочетете още
Националите не са се класирали от 20 години на огромен футболен конгрес, а в групата с изключение на България и Черна гора са Сърбия, Унгария и Литва. За Евро 2024 се класират първите два тима в крайното класиране. Националите са и измежду тимовете с шансове за бараж посредством Лигата на нациите. Това може да стане в случай че България не се класира през естествените квалификации, само че ще би трябвало да чакаме и положително стичане на обстоятествата и в другите групи, с цел да стигнем до баражите. 

Новият селекционер на националите за първи път ще води България в европейски квалификации. Кръстаич има два мача в Лигата на нациите и два в контроли. Любопитно е, че откогато пристигна сърбина България няма загуба - три победи и едно тъждество. 

Кръстаич имаше проблеми с контузени играчи под въпрос за дуела ще Антон Недялков, който е с контузия. Очаква се бранителят на Лудогорец да бъде измежду запасите и да не стартира като титуляр. Заради травми отпаднаха Доминик Янков, Димо Кръстев и Илиян Стефанов. 

България и Черна гора ще играят за четвърти път в квалификации: 

Съдия на дуела ще е азерът Алияр Агаев.

Вероятни сформира: 

България: Даниел Наумов, Виктор Попов, Петко Христов, Валентин Антов, Пламен Гълъбов, Илия Груев, Илиян Илиев - младши, Филип Кръстев, Кирил Десподов, Радослав Кирилов, Спас Делев

Черна гора: Милан Миятович, Марко Вешович, Стефан Савич, Зарко Томашевич, Адам Марушич, Владимир Йовович, Александър Шкешич, Сеад Хакшабанович, Александър Молиевич, Стефан Йоветич, Стефан Могоша
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР