Мъжките бижута са една от онези сиви зони“, в които

...
Мъжките бижута са една от онези сиви зони“, в които
Коментари Харесай

Какво мислят жените за мъжките бижута?


Мъжките бижута са една от тези „ сиви зони “, в които толкоз доста хора могат да се объркат, само че никой не смее да каже нищо, обезпокоени, че те имат сантиментална или алегорична стойност за своя притежател. Честно казано, бижутата постоянно носят това чувство. Те се подаряват на някого, с цел да се означи мотив или събитие, вяра или статус, с обич или шанс, от някой специфичен или непосредствен. За страдание, няма опрощение за неприятния усет що се отнася до един от най-важните аспекти на мъжката мода. Бижутата могат да бъдат в голяма изгода. Ето и женската позиция за това кое е положително и кое не чак толкоз.

Има ли правила?

Има едно общо неписано предписание и това е, че в доста случаи по-малкото има по-голям резултат. Обичаме да даваме един съвет на нашите читатели относни мъжки бижута, а точно – сложете всички аксесоари, които желаете да носите, и по-късно махнете един от тях. Няма нищо по-лошо от пренатрупване на вашите китки, пръсти и даже врат. Често, в случай че имате мъжко украшение, което е малко по-обемно, то ще се вижда доста повече, когато стои независимо върху дадена част от тялото ви.

Не се фукайте с бижутата си! Точно по този начин – не правете неестествени придвижвания или пози, посредством които да изтъкнете новите си придобивки пред света. Когато нещо е ново, всички ще го виждат, без вашите странни потрепвания и нападателни демонстрации. Красотата на носенето на скорошна покупка е да сте естествени и да се движите обикновено. Независимо дали пушите пура, наливате малко уиски или се наслаждавате на бира с другари, мъжете и дамите еднообразно ще уловят нейния искра.

Пръстен

Отдавна отмина времето, в което мъжете можеха да носят единствено и само годежни халки. В 21 век, тази стигма се пречупи и от ден на ден мъже избират да обновят визията си посредством съчетание на 2 или повече пръстени по ръцете си. Тук няма строго избрани правила с изключение на едно – НЕ претрупвайте пръстите си. Ако носите към този момент 2 пръстена на едната ръка и желаете да добавите 3-ти, то най-добре го прибавете към другата си ръка, с цел да балансирате вашата визия. Ако пък нямате пръстени, само че желаете да започнете да носите, то можете да разгледате предложенията на приятелите ни от

Мъжки гердани

Това е сложна почва за опиване. Много хора имат вяра, че колкото по-възрастен става един мъж, толкоз по-малко прелъстителен става един наниз. Е, ние не сме изцяло съгласни с това изказване. Колиетата могат да бъдат привлекателни както за мъже под 30 години, по този начин и за по-улегналите господа. Единична верижка носи много сексапил, тъй че посредством мъжки наниз може да изглеждате като същински благородник с финес. Герданът е забележителна част от мъжкото облекло, тъй че бъдете деликатни с неговия избор!

Гривни

Те са занимателен аксесоар и са подобаващи за всяка възраст. Носенето на една гривна на китката ви прибавя нехаен детайл към визията си. Ако залагате на по-масивна гривна, то тя може да бъде носена както денем, по този начин и нощем. Общо взето – когато и да е и на всички места ще бъдете с обновен жанр. Гривни от всевъзможен диаметър и цветове можете да откриете в упоменатия уебсайт на ICEDOUT.

Финални думи

Бижутата са за персонална декорация. Вашият избор и усет са основните опори, на които би трябвало да изградите вашия жанр. Първите предмети, за които се твърди, че са на възраст над 100 000 години, се оказаха най-луксозната, стилна декорация, позната на индивида. Дълголетието, което има, не се намира в никое друго нещо и по тази причина бижутата са една от най-хубавите вложения, които човек може да направи.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР