Много тежка катастрофа е станала тази сутрин в района на

...
Много тежка катастрофа е станала тази сутрин в района на
Коментари Харесай

Тежка катастрофа със загинал тази сутрин край Пазарджик

Много тежка злополука е станала тази заран в региона на 74 километър от автомагистрала " Тракия " в платното по посока за Бургас, съобщиха от полицията в Пазарджик. Сигналът за него е получен  към 9 и 30 часа на телефон 112, като неотложно към мястото са били ориентирани автопатрули на бранш " Пътна полиция ", които обслужват автомагистрала " Тракия "

Аварийно-спасителен екип на Районна работа пожарна сигурност и отбрана на популацията в Пазарджик и кола за спешна помощ в Спешна помощ идват на място. По първични данни самокатастрофирал е лек автомобил " Фолксваген ". Водачът по всяка възможност е изгубил ръководството над автомобила, минава през мантинелата през оградата и се е преобърнал по таван в полето, предава burgas24.bg.

Установено е, че лидерът е млад мъж не е имало други пасажери в автомобила, само че за жалост вследствие на доста сериозния случай той е умрял на място.

Наложило се е аварийно-спасителният екип на пожарната да употребява режещи принадлежности, с цел да извади тялото от мощно деформиралия автомобил. На мястото си прави оглед от дежурна група на районно ръководство в град Септември.

Полицията моли водачите, които карат по автомагистрала " Тракия " без значение дали в посока София и по посока Бургас, да карат с нараснало внимание с по-ниска от позволената скорост, а във въпросния сектор сред 74 75 и километър, да карат с доста нараснало внимание, с доста ниска скорост.

На мястото има екип на " Пътна полиция ", който контролира придвижването. Магистралата е напълно проходима, защото автомобилът се намира отвън обсега на пътното платно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР