Мъжете стават доста креативни, когато трябва да разнообразят сексуалния си

...
Мъжете стават доста креативни, когато трябва да разнообразят сексуалния си
Коментари Харесай

Кой е най-големият мерак на мъжете в леглото? Ще се изненадате

Мъжете стават много изобретателни, когато би трябвало да разнообразят половия си живот. Затова множеството от тях разрушават интимната рутина с професионални камери или тези на телефоните си, заснемайки своите секс подвизи.
Според изследване на Men's Health 75% от господата умират от предпочитание да си създадат секс запис, само че към момента не са съумели да навият половинката си за това предизвикателство. Цели 47% от интервюираните мъже и 33% от дамите са се записвали или снимали голи в сексуален акт. Повечето от тях настояват, че са се снимали при сексуален акт за да усилят тръпката и пристрастеностите.
Същински афродизиак за двойките е и това да си изпращат мръснишки известия. Това било съвършен метод да възпламенят още повече пристрастеностите преди същинската любовна игра. Напоследък повече от съвременно е мъжете да изпращат фотоси на интимните си атрибути, като провокират и половинките си да им отвърнат по същия метод, сочи още статистиката. Много от дамите обаче възприемат това като не изключително секси акция от страна на кавалерите, одобряват го като много вулгарна изцепка.
Представителите на мощния пол споделят, че изпращат голите си фотоси от мъжка горделивост, като се хвалят, че рядко са получавали упреци за виртуалното си разголване. Те също споделят, че в никакъв случай не са си мислели, че фотографията на пениса им може да обиди или накара да се усеща неловко дамата, с която са. Те считат, че този "жест " е заслужен за възторженостти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР