Мъжът на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов, по-известен като

...
Мъжът на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов, по-известен като
Коментари Харесай

Гринго смени Софи със сериозна дама с две деца

 Мъжът на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов, по-известен като Гринго, я смени с перничанка.

Връзката сред двамата почнала преди месец, само че все още самата Софи Маринова не е оповестила публично раздялата си с Давидов.

Според осведомени новата обич на Гринго била дама без сериозна специалност, само че с две деца от първия си брак. Забивката сред нея и Давидов станала след следващия скандал сред него и Софи, който още веднъж приключи пагубно за изпълнителката - със счупена за 3-ти път ръка. Припомняме ви, че съвсем цяло лято Маринова бе по участията си с гипс, написа " Телеграф ". 

Това не е първият скандал сред двамата, който приключва с побой.

За първи път Софка се появи със счупена ръка през 2019-а, 5 месеца след обилната женитба, която двамата с Гринго подвигнаха. Тогава изпълнителката съобщи, че мъжът й редовно й посягал и двамата се разведоха по взаимно единодушия в съда в Етрополе.

Няколко месеца по-късно Софи елементарни на обичания си и двамата още веднъж заживяха дружно. Сега обаче по всичко проличава, че противоположен път обратно няма и до момента в който Гринго е намерил разтуха в прегръдките на друга жена, то Маринова отпътува да не помни неуспеха си в любовта на Малдивите. Там тя е в компанията на сина си Лоренцо и на сътрудниците си Преслава и Константин. От видеата и фотосите, оповестени в обществените мрежи, си проличава, че Софи си прекарва извънредно добре и е въпрос на време да не помни Гринго.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР