Мъжът, който беше заснет в мол "Сердика" да напада охранител

...
Мъжът, който беше заснет в мол "Сердика" да напада охранител
Коментари Харесай

Нападателят от мола: Това е ключодържател

Мъжът, който беше сниман в мол "Сердика " да атакува охранител бе открит не от полиция, а от кореспондент на "Господари на ефира ". Той се споделя Илиян Илиев и неговата версия се оказа напълно друга:

"Разхождахме се в мола с моята племенница, майка ѝ и наша обща другарка. Влизаме в магазина, няколко пъти алармата изсвири - високият охранител, който се вижда на видеото, сподели "Няма проблем, влизайте ". Разгледахме в магазина, излязохме, като аз излязох преди другите. На излизане алармата отново изсвири и аз виждам, че и двамата охранители са при дамата и единият ѝ ревизира чантата. Това е ок. Но той ѝ дърпа жестоко чантата от рамото, при което тя го пита "Какво става, за какво по този начин жестоко?! ", ревизират чантата на алармата - тя към този момент не свири.

Аз се дразня в същото време и потеглям към него. "Дай ми чантата ", споделям, споделям и на нея "Тръгваме си! ".

Чантата е тествана, дано вземат записите от камерите на мола. Нямаше нищо. Издърпах чантата от ръцете на този високия, тръгнахме си. В това време дребният стартира нещо зад мен да заплашва, да приказва нелепости, скара се с моята другарка, обиди я, при което аз откачих. Тръгнах към него, той потегли към мен. Държах ключодържател в ръката, не нож!

Охранителят лъже, че не сме дали да ревизират чантата, лъже, че съм имал и нож. Излезе чиновник от магазини и ми се извини, сподели, че не за първи път се случва сходно нещо с този охранител. Негов сътрудник също пристигна и сподели, че доста пъти се е случвало ", описа Илиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР