Мъжът беше въоръжен, аз не знам дали ще стреля. Дадох

...
Мъжът беше въоръжен, аз не знам дали ще стреля. Дадох
Коментари Харесай

Обвиниха продавачка, че е дала парите на въоръжен крадец

Мъжът беше въоръжен, аз не знам дали ще стреля. Дадох му незабавно парите.

Това споделя млада жена, станала жертва на грабеж от страна на мъж с револвер в денонощен магазин в Перник. Това станало в сряда, към 30 минути след среднощ. Охранителната камера, сложена над касата, е съумяла да снима осъществяването на закононарушението. След като взима парите, мъжът се връща и пръска момичето със спрей, споделя NOVA.

Девойката, била на промяна, и застрашена от крадеца, получила и рецензии, че доста бързо предала парите.

„ Когато мъжът отвори вратата, видях, че е с маска и натиснах паник бутона. Той влезе и ми сподели „ Давай парите”. Влезе с оръжие, аз му дадох парите от касата. След като това той си потегли, само че се върна и ме напръска с пикантен спрей, само че не съумя да ме напръска в лицето”, описа Мария Ценова.

„ Той потегли към мен с оръжие и аз не бях сигурна дали ще стреля или няма да стреля”, показа тя. Мария работи в магазина единствено от месец и половина, само че е твърдо решена да не напуща.

Собственикът на магазина Ивайло Йорданов към този момент популяризирал в обществените мрежи фрагментите от охранителната камера. Засега обаче причинителят не е арестуван. Взел е към 800 лева

„ Ще го съветвам да се съобщи, тъй като ще го гоним до дупка. Най-добрият вид за мен е самичък да се предаде”, съобщи притежателят на магазина.

Вече има догатки за крадеца - за локални хора. По думите на притежателя или би трябвало всеки да има право да носи оръжие, или да се вземат ограничения. И добави, че крадецът би трябвало да бъде заловен, с цел да може хората да работят умерено.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР