Мъж преби и подстрига косата на жената, с която живеел

...
Мъж преби и подстрига косата на жената, с която живеел
Коментари Харесай

28-годишен преби жена си и острига косата ѝ в Свищов

Мъж преби и подстрига косата на дамата, с която живеел на фамилни начала в Свищов, заяви Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Сигнал за случая е получен в полицейското ръководство на 13 септември преди обед.

От извършените дейности по следствието е открито, че предния ден 28-годишният мъж е нанесъл побой на дамата и е подстригал косата й. Той е открит и арестуван за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

Пострадалата и двете ѝ деца са настанени в спешен център. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

По информация на БНР измъчваната жена е на 27 години, а косата ѝ е остригана нула номер. Подробности, които в осведомителния бюлетин на Министерство на вътрешните работи не се оповестяват.

Побоят се е случил през нощта на вторник против сряда, а на сутринта потърпевшата потърсила помощ от обществените служби в Свищов. Жената е прегледана от медицински екип, като няма заплаха за живота ѝ.

Двойката живеела дружно от към пет години, през които са родени и двете деца, които станали очевидци на побоя. Досега в полицейското ръководство в Свищов не са подавани сигнали за проблеми и домашно принуждение при фамилията.
 Стотици сечения с макетен нож, строшен нос и нула номер – лека телесна щета
Стотици сечения с макетен нож, строшен нос и нула номер – лека телесна щета

Извършителят е пуснат под парична гаранция от Окръжния съд в Стара Загора
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР