Мъж отряза пръстите на дясната ръка на своята съпруга, защото

...
Мъж отряза пръстите на дясната ръка на своята съпруга, защото
Коментари Харесай

Мъж отряза пръстите на жена си. Искала да следва висше

Мъж отряза пръстите на дясната ръка на своята брачна половинка, тъй като желала да следва във висше образователно заведение, заяви Daily Mail. Инцидентът е станал в Бангладеш.

30-годишният Рафигул Ислам отрязал пръстите на 21-годишната Хава Ахтер, единствено тъй като желала да учи и след довеждане докрай на учебно заведение. Инцидентът потресе локалната общественост. Ревнивият брачен партньор на няколко пъти предупреждавал жена си, че ще има „ съществени последствия “ за нея, в случай че не се откаже от желанието си да продължи своето обучение.

Мъжът, който работел в Обединените арабски емирства, се прибрал вкъщи и завързал очите на своята брачна половинка, обещавайки й изненада. Тя протегнала своята ръка, след което брачният партньор отразял пръстите й.

Полицията в град Дака арестува мъжа, който направи цялостни признания. По случая се води следствие. Правозащитни организации приканиха за пожизнен затвор.

„ Той е бил разгневен. Ревнувал е, тъй като жена му желае да следва във ВУЗ, а самият той е имал единствено главно обучение “, разкри шефът на полицията в столицата на Бангладеш.

Пострадалата жена няма да се откаже да следва даже след този случай. Тя се е върнала при своите родители и сега се учи да написа с лявата ръка.

В Бангладеш дамите постоянно са подлагани на репресии от своите съпрузи. Правата им са нарушавани, показват правозащитни организации, следящи протичащото се в азиатската страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР