Мъж на име Хектор Моралес намерил котката Нило на улицата,

...
Мъж на име Хектор Моралес намерил котката Нило на улицата,
Коментари Харесай

Котка се прибрала с бележка на врата, разкриваща голямата й тайна

Мъж на име Хектор Моралес намерил котката Нило на улицата, когато тя била още малко коте. Оттогава тя живее до него. Въпреки че двамата доста се привързали един към различен, Нило си остана доста свободолюбива котка.

Хектор подходил с схващане към това и не пречел на разходките на любимеца си. Той обаче даже не можел да си показа къде тъкмо върви котката му на разходка.

Не след дълго следобедните завършения на котката почнали да се удължават, като минавали цели дни без Нило да се върне. Първоначално Моралес се тревожел, че котката му е изгубена и обезверена някъде. Но колкото и да е необичайно котката постоянно се прибирала: доста по-спокойна и по-дебела.

Нещо ставало. Моралес скоро схванал какво.

Един  ден Нило котката още веднъж се върнала след дългата си липса.. Този път обаче нещата били малко по-различни. За огромна изненада на Хектор, към нашийника на котката му имало записка.

Отваряйки бележката, Хектор едвам не примрял. Бележката била адресирана до него от другите притежатели на неговия Нило.

Оказало се, че Нило въпреки всичко не е стоял доста навън. Вместо това той водел двойнствен живот. И даже имал псевдоним.

„ Ние сме другото семейство на „ Анджело “, гласяла бележката. „ Когато не е във вашия дом, той е в нашия. “

Хектор бил шокиран – и да, чувствал се малко предаден. Но след това това възприятие минало.

„ Когато се замислих за това, бях признателен, че друго семейство се грижи за него и даже му е дало име “, споделя Моралес.

След няколко дни Нило бил подготвен да тръгне още веднъж. И по този начин, Моралес решил да напише записка до другото семейство на котката си.

„ Може ли да ми дадете номера си? “ написал Хектор, добавяйки, че могат да употребяват услугите му, в случай че в миналото отидат на отмора. „ Послепис: Нило яде риба звук, преди да си тръгне. “

Тайните втори вечери на Нило (или по-скоро на Анджело) може скоро да останат в предишното, само че двойната помощ и обичта ще продължат, към този момент напълно намерено, а не забулени в загадка.

„ Котките вземат решение кого да обичат “, споделя в умозаключение Хектор.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР