Мъж е пострадал при сбиване в квартал Шекер махала“. В

...
Мъж е пострадал при сбиване в квартал Шекер махала“. В
Коментари Харесай

Бой в Шекера: Мъж е пострадал, двама са задържани

Мъж е потърпевш при сборичкване в квартал „ Шекер махала “. В петък към 20 часа сигнал получили служители на реда от Трето районно управление (на МВР). Пристигайки на ул. „ Дилянка “ те открили, че междусъседска кавга е прераснала във физическа разпра.
Прочетете още
От ударите на двама мъже, на 26 и 20 години, потърпевш локален гражданин, който след обзор в болница е освободен за домашно лекуване. Нападателите му са били арестувани за едно денонощие. Срещу тях е стартирано досъдебно произвеждане за породена телесна щета по хулигански подбуди. По време на инспекцията униформените съставили и актове по Указа за битка с дребното безчинство на други двама участници в спора, на 46 и 41 години. В осъществяване на решение на Пловдивски областен съд мъжете ще би трябвало да заплатят санкции в размер на 200 лв..

По същото време незабавна реакция последвала и от чиновници на РУ-Хисаря, получили известие за сборичкване сред няколко мъже пред магазин в село Михилци. В резултат на полицейската интервенция спорът е преустановен, без да има съществено потърпевши. На двама от участниците е оказана здравна помощ, а в районното ръководство са отведени тримата основатели, против които се води бързо произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР