Мъж е осъден на три години затвор за управление на

...
Мъж е осъден на три години затвор за управление на
Коментари Харесай

Бивш затворник се връща на топло след нетрезво шофиране и гонка с полицията

Мъж е наказан на три години затвор за ръководство на автомобил в нетрезво положение и за непокорство на полицейско предписание.

Случаят се развива на 20 юни 2022 година, когато С.Д. посетил дома на негова позната в старозагорското село Копринка, откакто няколко дни по-рано излязъл от пандиза. Между двамата зародил спор и С.Д. опитал да набута дамата в багажника на автомобила си.

Тя обаче съумяла да избяга и подала сигнал на тел. 112. Когато С.Д. схванал, че ще дойдат полицейски чиновници, се качил в автомобила си и почнал да обикаля улиците на селото. Органите на Министерство на вътрешните работи го забелязали и подали звуков и светлинен сигнал да спре, на което той не се подчинил. Последвала гонка, след което С.Д. се блъснал в циментов похлупак на шахта и спрял. Там бил арестуван, а тестът му за алкохол отчел 1.37 промила.

50-годишният мъж е приет за отговорен от Районен съд-Казанлък, който е наложил общо наказване от 3 години отнемане от независимост при първичен " непоколебим " режим на изтърпяване. Делото е минало по реда на съкратеното правосъдно разследване, защото подсъдимият е признал напълно виновността си.

Присъдата предстои на протестиране и обжалване пред Окръжен съд-Стара Загора.
 2 години затвор и 600 лева санкция за дрогиран водач в София
2 години затвор и 600 лева санкция за дрогиран водач в София

Мъжът е карал " Мерцедес " -а си след приложимост на три типа наркотици
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР