Магистратите и съдебните служители от Съдебната палата в Търговище бяха

...
Магистратите и съдебните служители от Съдебната палата в Търговище бяха
Коментари Харесай

Евакуираха Съдебната палата в Търговище на учебно занятие

Магистратите и правосъдните чиновници от Съдебната палата в Търговище бяха евакуирани през днешния ден в образователно занимание по пожарна сигурност. Точно в 11:41 часа бе подаден сигнал за пожар и, според евакуационния проект, всички напуснаха постройката, осведоми представителят Десислава Здравкова.  

Междувременно дойде противопожарен автомобил, а екипът огнеборци бързо разположи шлангове , зае се с гасенето на „ пожара “, инициирано бе и извеждане на носилка на потърпевш.

Учебните евакуации се организират по проект във всички образователни заведения и институции. Така на процедура са ревизира готовността за чиновниците за реакция при положение на пожар или друго произшествие, разясни гл. контрольор Ангел Ангелов от Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в града. Направен е разбор на обстановката и са отправени рекомендации, добави Здравкова. 

В образователната евакуация са взели участие над 100 чиновници на институцията, посочи за Българска телеграфна агенция Здравкова.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР