Магистрала Тракия“ край Карнобат остава затворена вече повече от седем

...
Магистрала Тракия“ край Карнобат остава затворена вече повече от седем
Коментари Харесай

Над 7 часа блокада: Все още разчистват АМ „Тракия“ след обърнатия камион

Магистрала „ Тракия “ край Карнобат остава затворена към този момент повече от седем часа и в двете направления, откакто камион навлезе в насрещното платно, опустоши две коли и се прекатурна. Четирима души са с леки пострадвания.
Прочетете още
Катастрофиралият тир е с изминал механически обзор, заяви bTV. Разпоредена е инспекция във компанията транспортьор.

Все още не е събран разпръснатият товар от преобърнатия камион. Заедно с влекача той би трябвало да бъде изтеглен от платното.

Собственик на камиона е Динко Вълев. По думите му разпилени ламарини по пътя са причина за случая. Заради тях водачът на камиона е спукал гума и е изгубил надзор над возилото.

От регионалното пътно ръководство в Бургас обявиха изрично, че единствено 10 минути преди злополуката е предходна обходна кола и пътят е бил чист. Оттам показаха като възможна причина за случая положението на гумите на камиона и опцията грайфера им да се е отлепил поради горещия асфалт.

Заради злополуката десетки камиони не могат да продължат пътя си и остават блокирани. Прави се всичко допустимо да бъде пуснато придвижването най-малко в посока Бургас. За останалите пътуващи има обходен маршрут през Карнобат – Петолъчката – Стралджа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР