Магистрала "Тракия" е в критично състояние и по всички изисквания

...
Магистрала "Тракия" е в критично състояние и по всички изисквания
Коментари Харесай

Експерт: АМ Тракия е опасна, трябва да бъде затворена за движение

Магистрала "Тракия " е в сериозно положение и по всички условия за сигурност би трябвало да бъде затворена за придвижване. Това показа в изявление за БНР Богдан Милчев от Института за пътна сигурност.

Той даде образец с правата Ихтиман - Пловдив, където на повече от 50 места мантинелата е счупена и невъзстановена. Липсата на поддръжка я трансформира в смъртоносна. На Автомагистрала "Тракия " за четири месеца са станали повече от 1000 пътно-транспортни катастрофи, огромна част от тях са спрели в мантинелите, само че те не са възобновени, посочи Богдан Милчев.

По думите му някои мантинели "стоят като копие против колите ", това е документирано и следва да бъде показано от Института по пътна сигурност. "В държавните институции сега не ръководят специалисти, а ръководят интереси'', сподели още Богдан Милчев. Институтът за пътна сигурност ще направи инспекция в Айтос след сигнали на жители, че тежкотоварният трафик в града не се отклонява съответно след подхванатите от страната ограничения.

След намесата на държавното управление в Айтос е настанал транспортен безпорядък, градът е неподвижен. Начинът, при който в суматохата взеха решение да вземат решение казуса – на правилото няма камион – няма проблем, сътвори доста настроения и опълчване в самия град, уточни специалистът. Почти всички дребни обитаеми места с директно прекосяване на товарен транспорт имат сходен проблем. АПИ сега е безусловно обезглавена конструкция, разяснява най-после Милчев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР