Мадалина Геня дебютира като изпълнителен продуцент в киното. Приятелката на

...
Мадалина Геня дебютира като изпълнителен продуцент в киното. Приятелката на
Коментари Харесай

Исках да съм с теб сега: Григор поздрави Мадалина Геня за премиерата на новия ѝ филм

Мадалина Геня дебютира като изпълнителен продуцент в киното. Приятелката на Григор Димитров сега се намира в Малта, където сега се организира фестивалът Mediterrane Film Festival, а румънската актриса и модел се включи в представянето на най-новия си план, а точно лентата " Deep Fear ".

Премиерата на новия екшън трилър беше регистрирана и от най-хубавия български тенисист, който написа в обществените медии, че би желал да бъде дружно със своята обичана в този миг, с цел да я поддържа и съобщи, че е извънредно горделив с нея.

" Липсваш ми! Благодаря ти, че ме подкрепяш през последните 5 години! Искаше ми се да бъдеш тук " - неотложно отговори Геня на първата ни ракета.

Интересното е, че Мадалина също така играе и основната женска роля във кино лентата. Нейната героиня се споделя Наоми и е опитна яхтсменка, която е обиколила целия свят. Младата жена този път взема решение да предприеме изцяло независимо пътешестване, чиято цел е да доближи до Гренада, където да се срещне с приятеля си. Спокойното привидно тридневно корабоплаване на борда на 47-футовата яхта " The Serenity " обаче подхваща ненадейно мрачен поврат, когато стихия я принуждава да се отклони от начертания курс и я среща с редица тествания.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР