Мачът срещу Верея идва в перфектен момент за Берое. Макар

...
Мачът срещу Верея идва в перфектен момент за Берое. Макар
Коментари Харесай

Берое не може да си позволи грешка в градското дерби

Мачът против Верея идва в съвършен миг за Берое. Макар и градско дерби, дуелът среща два тима от съсвсем друга класа. Берое демонстрира съществено израстване от началото на сезона и се стреми да се държи покрай трите кандидата за купата - Лудогорец, ЦСКА-София и Левски. Преди паузата за националните тимове момчетата на Александър Томаш изгубиха в Разград, само че оптимално затрудниха първенците. Верея е на другия полюс и заема последното място в класирането, като към момента няма нито една победа.

Томаш няма кадрови проблеми. В седата на терена той разполага с огромен избор, само че евентуално ще заложи на Мартин Райнов и Алексндър Цветков. Борислав Цонев, Вандерсон и Меска пък ще оказват помощ на тарана Мартин Камбуров, който е насочен към следващото си впечатляващо достижение. За ветерана това ще е мач номер 365 в елитната дивизия на българския футбол. По този метод Камбуров ще изпревари легендите Димитър Пенев, Иван Зафиров и Стефан Аладжов.

От Верея гласоподаваха цялостно доверие на наставника Небойша Миличич и обявиха, че той ще остане отпред на тима и напролет. За мача през днешния ден сърбинът ще избере по-предпазлива тактичност, а Антон Огнянов още веднъж ще влезе в ролята на централен нападател. Милан Вушурович и Симеон Мечев ще нападат по двете крила и ще би трябвало да са много дейни. Новият вратар Виктор Рамничану сигурно няма да вземе присъединяване в дербито.

От досегашните 7 мача сред двата отбора в елита салдото е 5 победи за Берое, 1 тъждество и 1 триумф за Верея.
ППЛ - 16 кръг:

БЕРОЕ - ВЕРЕЯ

Вероятни сформира:

БЕРОЕ (4-2-3-1): Перниш; Бандаловски, Хаджиев, Г. Ангелов, Леони; А. Цветков, Райнов; Вандерсон, Б. Цонев, Меска; М. Камбуров
Старши треньор: А. Томаш
ВЕРЕЯ (4-2-3-1): Георгиев; З. Илиев, Кошут, И. Иванов, Корупис; Ндомбу, Василев; Вушурович, Малек, Мечев; Огнянов
Старши треньор: Н. Миличич

СЪДИЯ: Стефан Апостолов
СТАДИОН: " Берое "
НАЧАЛО: 15:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 16 кръг, неделя 25 ноември  Берое 15:00предстои  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР