М одата на „телевизорите” в автомобилите бе въведена от Tesla,

...
М одата на „телевизорите” в автомобилите бе въведена от Tesla,
Коментари Харесай

„Срамежлив” дисплей имитира арматурно табло

М одата на „ телевизорите” в колите бе въведена от Tesla, а по-късно огромна част от фирмите последваха този образец. Но нищо чудно тази наклонност скоро да се обърне. Шефът на Alfa Romeo към този момент сподели, че не продава. Скоро е допустимо това мнение да заемат и други негови сътрудници.

Дисплеят ShyTech на Continental е фокусиран върху интуитивното боравене, яснотата и удобството, като по едно и също време с това се грижи и за сигурността по време на придвижване. Докато огромният екран без наличие (или незадоволително съдържание) е ненужен и не способства за хармоничния дизайн на интериора, подобен, който предлага прекомерно доста информация, която не постоянно е значима за лидера може да е разсейващ и да основава заплаха. ShyTech е екран, който се появява единствено когато има потребност от него.

При това дизайнът му е доста прелъстителен, пасващ идеално на интериора. ShyTech прави арматурното табло да наподобява като че ли направено от един детайл, без забележима навигационна или информационна информация на него. Но интелигентният екран е там и може да се задейства посредством доближаване на ръка към повърхността му. Това може да се случи също посредством гласова команда или допиране.

Резултатът е образно доста изчистен и прелъстителен дизайн на таблото, като ShyTech е незабележим за човешкото око, когато не се употребява. ShyTech е вграден в полупрозрачна повърхнина, имитираща изгледа на арматурното табло. В взаимозависимост от интериора на автомобила, може да се имитира дървена, карбонова или кожена обшивка на таблото.

Към момента към момента няма цена за технологията, само че Continental възнамерява да я стартира на пазара през 2023 година

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от и.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в.



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР