Огромна по мащабите си оранжерия за марихуана и високотехнологична лаборатория

...
Огромна по мащабите си оранжерия за марихуана и високотехнологична лаборатория
Коментари Харесай

Разбиха огромна по мащабите си наркооранжерия в София

Огромна по мащабите си оранжерия за марихуана и високотехнологична лаборатория за преработката ѝ разкриха столичните служители на реда. Тя се намира и в непосредствена непосредственост до учебно заведение.

Тя се намира в триетажен парцел в столичния квартал " Орландовци ", а пред цялата улица сега се усеща тежка миризма на марихуана, видя кореспондент на " Фокус " .

По сигнала, получен при започване на годината в Групово дело Национална полиция и чиновниците са провели забележителен размер на информация. Тази заран е получен сигнал, че арестуваните трима души ще дойдат да положат грижи за растенията. Изцелите са над 2700 растения и суха листна маса. Задържани са трима на възраст сред 23 и 60 години, единият е престъпно проявен ", заяви през медиите шефът на Групово дело " Национална полиция " Атанас Илков.

Хората в квартала не са усетили миризмата, тъкмо тъй като е била високотехнологична лаборатория, с доста хубави филтри и те не са разрешили миризмата да се усеща при съседите. Налице са и двата състава на закононарушение - и разпространяване и развъждане.

Софийска градска прокуратура е известена неотложно и са извършени незабавни дейности. Количествата са огромни и явно за по-едри купувачи.

Зам.-градският прокурор на София Иво Илиев посочи, че ще бъдат формирано правосъдно произвеждане за развъждане на наркотични субстанции - в тази ситуация на коноп, както и за държане на наркотични субстанции за разпространяване. Извършени са претърсвания и изземвания, в границите на 24 часа материалите ще бъдат докладвани в СГП какви обвинявания да повдигне на лицата.

Тепърва ще се обяснява дали са част от проведена незаконна група или са работили в границите на нормално съучастничество. Ще се открива дали са работили и за контрабанда в други страни. Също и дали са го продавали количествата на едро на някой различен или са го пласирали сами на улицата.

Със сигурност обаче са " поддържали " годишна продукция, защото растенията са на друга възраст.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР