Люси Хоги, победителка в кулинарното шоу Come Dine With Me,

...
Люси Хоги, победителка в кулинарното шоу Come Dine With Me,
Коментари Харесай

Победителка в кулинарно шоу прелъсти сина на приятелката си

Люси Хоги, победителка в кулинарното шоу Come Dine With Me, е правила секс с 15-годишния наследник на своя другарка. Тя била наказана за действието си през октомври, когато си признала и разказала какво тъкмо се случило сред младежът и нея уединено.



Вместо да отиде да играе футбол, както знаели околните му, той отишъл в дома на Хоги, както се били уговорили с нея авансово. Момчето е било изцяло наясно за желанията на 37-годишната жена и се е съгласило да прави секс с нея.

"Той искаше да се научи, аз имам повече опит и това се случи. Той искаше още, само че аз отхвърлих. ", изяснява Хоги.



Луси Хоги е майка на три деца и на пръв взор съвършената стопанка, до момента в който този скандал не излязъл нескрито. Това станало, когато тя сама се похвалила на собствен другар, че е правила секс с малолетното момче. Мъжът обаче се тормозил от признанието ѝ и разказал на майката на момчето за случилото се.

Оказва се обаче, че това не е първият конфликт на Хоги с управляващите. По-рано тази година тя е била съдена за тормоз. В продължение на близо година тя не серпантина да изпраща заплашителни писма и известия на някогашната другарка на тогавашното си гадже, оповестява The Sun.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР