Люси Дяковска сменя гаджетата си по-бързо от носни кърпички. Певицата

...
Люси Дяковска сменя гаджетата си по-бързо от носни кърпички. Певицата
Коментари Харесай

Люси Дяковска се превърна в лесбийския Благо Джизъса

Люси Дяковска сменя гаджетата си по-бързо от носни кърпички. Певицата се похвали, че още веднъж е влюбена и има нова жена в живота си.

Огненочервената къдрокоска дълго време криеше дали има любовни взаимоотношения и единствено загатваше за сходна вест. За последните 4 години Люси смени интимните си половинки повече от 5-6 пъти и по този начин си заслужи прякора " Лесбийския Благо Джизъса ", както се майтапят с нея в обществените мрежи. Дори и някогашният футболист изкарва малко повече време с дамите си...

След бурната си разлъка с танцьорката Марсела, с която се клеха във безконечна обич, а по-късно се разделиха, Люси избра да резервира в загадка новата си връзка. И по този начин седем месеца по-късно плевенчанката, която от години живее и работи в Германия, се реши и показа коя е избраницата й.

„ Почти седем месеца на обич и щастливи дни и нощи “, написа певицата и показа къси видеа от почивка с новата й половинка.

Въпреки че е сигурна в връзките си с следващата й възлюбена, на този стадий Люси избира да резервира самоличността на гаджето си в загадка. Причината за това най-вероятно са поредицата от разочарования с които певицата се сблъсква, откакто разгласи връзките си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР