Любовта на жената според нейната зодия. Тази информация ще ви

...
Любовта на жената според нейната зодия. Тази информация ще ви
Коментари Харесай

Любовта на жената според нейната зодия. Ето какво трябва да знаете

Любовта на дамата съгласно нейната зодия. Тази информация ще ви помогне да намерите „ метод “ към дамата, от която сте заинтересувани.

Овен
Любовта на дамата Овен е гореща. Без половинчати неща – всичко е действително. Когато са влюбени, възприятията им постоянно са преди всичко. Те са подготвени да посветят целия си живот на това.

За дамите, родени под този огнен знак, връзките се развиват, с цел да подхождат на техния огнен знак. Но бурна връзка е допустима единствено с обичан човек. Свободолюбивите Овни се съгласяват единствено на най-хубавото. Ако не, те ще предпочетат да се насладят на самотата си.

Овните поемат отговорност за себе си, само че харесват и мощните сътрудници. Те търсят някой, който няма да посегне на свободата им, само че в това време няма да бъде „ пластилин “. Освен това, Овните от време на време стават заложници на личната си горделивост, дивата ревнивост и дебелоглав. Дори стават нападателни. Но всички знаят, че Овните са непоправими оптимисти. А бурята постоянно е последвана от слънчево време.

Жената Овен обича да се възхищава. Добрият комплимент може да й оправи настроението за цяла седмица! Овните толкоз доста желаят да бъдат обичани и да се гордеят с тях, че са подготвени да реалокират планини, единствено с цел да чуят още веднъж: „ Ти си най-хубав! “

Представителите на този знак са доста рисковани. Работят, работят и работят! Те просто би трябвало да се потвърдят в професионалната област. А някои даже избират работата пред фамилните отговорности. Но буйният и предан Овен няма да изостави околните в сериозна обстановка.

Телец
Любовта на дамата Телец е уравновесена. Те не са склонни да демонстрират мощни страсти. Затова вашият комплимент за друга жена няма да провокира скандал. Но това, несъмнено, при изискване, че тя е уверена във вашата обич. В противоположен случай рискувате да познаете силата на гнева. И тя е необичайност при хората от този знак, само че в действителност е съкрушителна.

Елегантността на дамите Телец е именита. Те знаят по какъв начин да покажат своята женственост! В същото време Телецът обича, когато по тялото има малко облекла. Те съумяват да слагат акцент върху цвета, тъй като в сърцето си всеки представител на този знак е дребен стилист. Те се радват на живота по разнообразни способи: хубави облекла, изискани питиета, вкусна храна, красиви фотоси и единствено най-хубавата музика!

Не бива да ги ругаете, в противоположен случай ще изпитате тяхното „ тежко “ оръжие – равнодушие и безчувственост.

Телецът е песимистичен към фантазията. Тези материалисти би трябвало да видят и „ допрян “. Те не са склонни да рискуват, само че в случай че стигнат до заключението, че нещо си заслужава, може даже да отидат на далечна експедиция.

Красивите и мощни дами Телец в трудени моменти няма да плачат и да се заяждат с мъжа си. Без лутане и суматоха те сами ще си намерят пътя.

Близнаци
Любовта на дамата Близнаци е сложна. И в случай че сте се разбрали с едната „ персона “, то втората на следващия ден просто ще реши да не върви на среща с вас.

Близнаците са уверени, че животът е огромен опит. С тях вечно ще забравите за монотонното всекидневие! Те се влюбват мигновено, само че и бързо разлюбват. Те обаче са склонни да се съмняват. Такава жена ще бъде покорена от мъж, който ще я убеди, че е най-хубавият.

За Близнаците сексът и любовта са идентични понятия. Творчеството и непредсказуемостта в тази област при хората от този знак са в действителност безгранични. Темпераментът им е като вятъра, който духа край морето. Няма потребност да губите време за схващане на тяхната логичност – по-добре се предайте на любовта.

Тези, които към този момент живеят от известно време с Близнаци, са се научили да одобряват тяхната двоякост, която се демонстрира както в връзките, по този начин и в всекидневието. Днес, те са чаровни и радостни, а на следващия ден са сурови и непоносими. Но поради вас, дамата Близнаци е подготвена да отиде даже до края на света, споделяйки с вас всички компликации и наслади.

И в никакъв случай не забравяйте да вършиме красиви похвали, в случай че желаете вашият „ хамелеон “ да е в розово въодушевление.

Рак
Жената Рак е разцвет на романтика и уют за обичания човек. Те чакат същите грижи и от вас. Въпреки че не бързат да приказват за това. Не бива, обаче, да чакате тяхната рецензия, боли доста. Но в случай че сте спечелили любовта на Раците, в сърцето им ще се генерира поток от усеща, които ще бъдат задоволителни за 10.

В личността на Раците има, както се споделя, две страни на Луната. На сутринта можете да ги видите нежни и благи. И когато се върнете вечер, внезапно откривате решителна и гореща натура. И в случай че има причина, тогава с такова въодушевление Раците могат да ви изкарат от обувките. Въпреки че по-късно те ще се укоряват, че са ви наранили с думи.

Те знаят по какъв начин да пазят секрети. Приятно е да споделяте с тях житейски истории. Но не забравяйте, че те са доста ревностни. И в деня на вашето изменничество любовта им незабавно се трансформира в дълбока ненавист. Ако Ракът спре да ви се доверява, можете да забравите за красивата приказка за любовта.

Те са същински амазонки, които не се опасяват от тестванията. Но не забравяйте, че те имат моменти на уязвимост, когато се нуждаят от поддръжка. И от обич стават толкоз по-хубави, че мъжете стартират да мислят, че до тях стои богиня!

Лъв
Жените Лъв са скъпи творения, които се нуждаят от обич и почитание. И в случай че не сте задоволително харизматичен мъж, тогава даже не трябва да се пробвате. Представителите на този знак обичат да прекарват времето си заобиколени от другари. Бъдете подготвени за обстоятелството, че вашата лъвица към този момент е имала връзки и не се опитвайте да установите „ настойничество “ над нея.

Лъвовете просто физически не могат да понасят външен надзор под каквато и да е форма. А вниманието на противоположния пол се приема за даденост. Ако се комплексирате, тя ще го забележи. Трябва да вярвате в себе си, тъй като Лъвицата ще обича подобен човек буйно и откровено.

Лъвовете могат да бъдат великодушни и разбиращи. Но те ненавиждат проявата на обич в „ автоматизиран “ режим. Те ценят комплиментите, а не скучната тирада. Лъвовете не обичат клишета и шаблони. Искате ли да спечелите сърцето на тази кралица? Научете се да бъдете изобретателни!

Любовта на дамата Лъв е взискателна, тя знае, че заслужава най-хубавото. Те обичат да харчат пари за бижута и облекла. Дайте им тази опция.

Знаят по какъв начин да показват положителни маниери, само че това няма нищо общо с подчинението. Щом я закачате – „ ръмжи “ и няма да избягате от “ноктите ” й. В същото време би трябвало да можете да доминирате в избрани моменти.

Докажете, че може да ви има доверие. И в случай че сте добър ухажор, Лъвицата няма да може да ви устои. В последна сметка сексът за нея е кулминационната точка на любовта. Амбициозните и уверени Лъвици излъчват магнетизъм. Те смятат ревността за загуба на време. И в името на обичания човек, те са в положение да създадат всичко допустимо, с цел да го спасят.

Дева
Девата е жена, която може да се откаже от всичко поради сериозните усеща. За нея е значимо на първо място да бъде почтена със себе си.

Жената Дева е или в търсене, или щастливо влюбена. Във всекидневния живот те са чисти материалисти, само че във връзките са „ неспасяеми романтици “. Техният изтънчен усет се демонстрира във всичко: в облеклата, в интериорната украса, в сервирането на ястия. Те са същински перфекционисти.

Девите са толкоз грижовни! Можете да разчитате на тях за всичко. Няма да си починат, до момента в който не уредят всичко. Девите ненавиждат рецензията. Посочете им минусите тактично, лице в лице, с цел да запазите връзките си. Девите страдат повече от другите от осъзнаването на несъвършенствата. Те рядко демонстрират накърнимост обществено. Но в един миг те може просто да си тръгнат.

Представителите на този знак са много решителни, те се управляват от логиката. Но измежду тях има мечтатели. Въпреки че всички те заобикалят драмата и конфликтите. Непредсказуемостта ги плаши. Дайте на Девата естетика и сигурност за бъдещето. Но избягвайте бурните пристрастености. Жените, родени под този знак, ценят нежната обич.

Любовта към чаровните Деви се демонстрира в дребните неща. И в случай че връзката е изпълнена с доверие, Девата ще се трансформира в най-хубавата брачна половинка за мъжа, който ще оцени нейната хубост, просветеност и деловитост.

Везни
Любовта на дамата Везни е море от очарования! Те ще осветяват деня и нощта ви.

Мили, дипломатични, малко упорити и нерешителни. Колко са женствени! Но можете внезапно да видите по какъв начин те, когато е належащо, игриво правят мъжката работа.

Жената Везни ще се появи на улицата единствено в безукорен тип. Тези интелигентни дами знаят, че всичко има значение. Те умеят да проучват и обичат да приказват с разнообразни хора. Дори мрачните и безмълвни хора реагират и стартират да вземат участие в диалога. А задачата на Везните е универсална естетика. Те незабавно схващат кой я нарушава.

За дамите Везни е значимо да знаят, че имате потребност от нейните мисли и препоръки по всеки мотив. Ако можете, подкрепете я, когато тя желае да се реалокира, да стартира нов бизнес или да промени обществения кръг. Везните обичат компанията, танцита и заниманията, само че умеят да се управляват.

Въпреки целия си сексапил, представителите на този знак са много властни. Те безшумно, само че доста решително ще ви убедят в своето мнение. Но когато вземат решение, те ще вземат поради както разсъдъка, по този начин и възприятията. В последна сметка салдото е толкоз значим за тях!

Везните ценят най-много хубостта, чистотата и искреността! И ще ги търсят в избраника си. Слабото им място е нерешителността. Те постоянно забавят вземането на сложни решения. Те се нуждаят от помощ!

Скорпион
Любовта на дамата Скорпион е загадъчна и красива. Лесно е да се поддадете на техния сексапил, само че не всеки може да се реши.

Мъжете като молци обикалят към тези пленителни дами. Но няма да я привлечете с банални похвали. Фактът, че не сте й апатичен, може да каже пронизващият й взор.

Скорпионите се гордеят със своята мощ и гений, които природата им е дала. И в случай че в даден миг те ви се сторят тихи, това е заблуда. Те са доста прочувствени, просто вулканът не постоянно изригва.

Жените Скорпиони са кралици и богини, луксозни съпруги и приятелки! Те обичат и ненавиждат до дъно. Ако сте докоснали дълбините на сърцето на Скорпиона, тогава забравете за любовта си. Или всичко, или нищо – няма други варианти!

Скорпионите ревнуват. Те обаче не го крият. Те би трябвало да имат последната дума, те са прави. Ако тази жена е афектирана, тествания ви чакат. Но стремейки се да преобладават, те са подготвени да простят на околните си за всевъзможни грехове.

Всички Скорпиони са правилни и предани в любовта и другарството. Те подаряват наслада и пристрастеност на околните си. Жените ценят силата, решителността и желанието за победа над мъжете. Скорпионите не считат другите дами за съпернички, защото са уверени в своята магнетичност.

Скорпионите са съдбовни избраници на сърцето. Но при положение на щастлива обич даже не можете да мечтаете за по-добро!

Стрелец
Любовта на дамата Стрелец е неповторима, откровена и директна. Техните откровения от време на време водят до задънена улица. Но Стрелецът знае по какъв начин да въодушевява в сложни моменти!

Стрелците са откровени, тъй че с тях не трябва да се вършиме на някой, който не сте. Те са самостоятелни и ненавиждат операциите. Те презират „ арогантните “. Любовта към свободата постоянно е причина за тяхната самотност.

Но в случай че дамата Стрелец е намерила „ своя мъж “, той ще получи най-надеждния сателит за цялостен живот. Тя постоянно ще бъде на ваша страна, даже в случай че всичките ви родственици и другари се отвърнат от вас.

Жените Стрелец са внушителни и уверени дами. Те са великодушни и търпеливи, само че е по-добре да не ги виждате гневни. В любовта те са доста сантиментални. Представителите на този знак може да си спомнят първия ви взор, първото допиране, ария, прозвучала по време на целувка … Но това е тяхната загадка. Ако са се разделили с обичания си, то с целия си външен тип ще покажат, че всичко е наред. И не можете да разберете какъв брой разрушено е сърцето им.

Тези невероятни дами постоянно са млади по душа и това няма нищо общо с възрастта. Те са доста буйни в любовта, остроумни и не се опасяват да разкрият възприятията си. Може би в никакъв случай не сте получавали толкоз сладки целувки… Тази обич ще ви завладее!

Козирог
Жената Козирог сама възнамерява живота си и не се опасява от компликациите. Те са привлечени от триумфа. Те се движат към него, развивайки се в кариерата си. Ако и това ви интересува, те могат да ви дадат добър съвет.

Те в никакъв случай не се предават. Невъзможно е да ги сломите, Козирозите не престават напред и си спомнят всичките си достижения. Амбициите им са оправдани, те знаят, че могат да го реализиран.

Дългите договаряния не им харесват. Или им направете добра оферта, или не ги заблуждавайте. Но в това време те знаят по какъв начин да водят разговор и да спорят. Най-романтичната фраза за тях е: „ Ти си най-умната и практична жена в света! “.

Тези дами знаят по какъв начин да основат безукорен облик, да основат комфортен и хубав интериор и да изберат най-хубавите бижута. Те обичат забавните почивки и мелодичната музика и нямат потребност от доста събеседници. Един е задоволителен, само че най-хубавият.

Козирозите се нуждаят от поддръжка, макар че няма да ви го покажат. Но когато започнете да ги хвалите по-често, ще видите по какъв начин се трансформира дамата. Душата й просто пее в такива моменти.

Ако на някого му се е коствало, че Козирозите не познават нежността и пристрастеността, то това е безспорна илюзия. Зад маската им ще намерите извънредно разгорещен ухажор и грижлив сътрудник. И ще разберете, че е най-хубавият сътрудник за благополучен и дълъг живот!

Водолей
Водолеите са влюбени и самостоятелни. Представителите на този знак се нуждаят от нови хоризонти, те са подготвени да уголемяват мирогледа си всяка минута.

Не забравяйте, че най-големият брой хора, трансформирали света, са родени под този знак. Ако им бъде отнета свободата, техният вътрешен пламък ще изгасне.

Тези откровени и буйни хора няма да търпят несправедливостта. По своята същина са благи и спокойни, само че обичат да провокират публичното мнение. Привличат ги необикновените хора и събития.

Жената Водолей мигновено ще разбере същността на вашите думи. Но това единствено споделя, че тя към този момент схваща всичко и й е скучно. Хората от този знак не обичат да стоят на едно място.

Връзката с Водолей ще промени живота ви вечно. Тези хора са логици, романтици, прагматици и идеалисти. Но те не обичат, когато някой излишно преувеличава и драматизира.

Жените Водолей обичат интервала на букетите с бонбони, само че в случай че връзката е в невъзможност, тя незабелязано ще изчезне от живота ви. Водолеите са индивидуалисти, само че общественият им кръг е доста необятен.

Ако харесвате мистериозността и по едно и също време откритостта на тази невероятна жена, просто й дайте обич. И животът ви ще ви се стори безпределно и прелестно странствуване!

Риби
Жените Риби са необикновено женствени, очарователни и съпричастни. Те обичат, когато сътрудникът им ги обгрижва, прави им похвали, даже и най-обикновените. В края на краищата значима е искреността.

Когато поддържате връзка с тях на първата среща ще ви се стори, че сте ги познавали през целия си живот. Те са толкоз любвеобилни и чувствителни. Те няма да ви наранят с думи.

Фразата „ обичам те “, която изрекохте на разсъмване, е най-хубавото начало на деня за тях. Никакви диаманти не могат да ги заменят с насладата от същинските усеща.

Жените Риби са дипломатични и спокойни в непозната компания. Но в случай че някой внезапно реши да обиди Рибите, той ще сгреши. Тези взискателни хора към този момент са забелязали вашите недостатъци, тъй че ще намерят метод да реагират съответно.

Рибите обичат комфорта и удоволствието. Това не значи, че те се стремят да основават благосъстояние, само че красивите неща и чувствените удоволствия ги въодушевяват. Те живеят в паника за утрешния ден.

Всички Риби се нуждаят от усамотение понякога. В техния прелестен свят те ще се изчистят от напрежението и страха. Но те демонстрират накърнимост единствено към близки хора, а във външния свят се държат решително и без значение. Не предавайте Рибите и не нарушавайте техните ползи, те няма да ви простят за това.

Вижте още: Запечени тиквички на фурна с кашкавал. Поглезете се!

Рибите са чувствителни и радостни, само че сърцето им няма да се отвори толкоз елементарно. Ако сте съумели, тогава ориста ще ви подари най-желаната и правилна брачна половинка!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР