Любовта между Алек Алексиев и Яна Титова започнала с дълъг

...
Любовта между Алек Алексиев и Яна Титова започнала с дълъг
Коментари Харесай

Алек Алексиев поддържал скайп връзка с жена си

Любовта сред Алек Алексиев и Яна Титова почнала с дълъг диалог пред служебния вход на Народния спектакъл и траяла със скайп връзка. В продължение на шест месеца артистът, който играе доктор Василев в хитовия сериал „ Откраднат живот ”, и колежката му се гледали единствено на мониторите на преносимите компютри си, научи HotArena

Причината била, че Алек, който ще се завърне в новия сезон на поредицата, към момента учел в Съединени американски щати, а Яна пък била в пика на кариерата си, имала много задължения, в това число този като актриса с щатно място в театъра. Тя към този момент е известна с функции в два български кино лентата, има „ Аскеер 2008 ”, както и „ Златна роза ”. И въпреки всичко не всичко е толкоз розово, както наподобява в профил. Яна е известна, всеки ден дава изявленията и усмихва се необятно. Само че до момента в който публиката се радва на функциите й в киното и на театрална сцена, а актрисата в действителност се бори за оцеляването си. Буквано. В този интервал Яна се възвръща след раздялата с предходния си другар и живее на дивана на колежката си Илиана Коджабашева.

„ И отивам да си купя сандвич с последните 4 лв., които имам, и знам, че до 10 дни напред няма да имам други пари. Но пък бях някак си доста горда, в някакви моменти просто решавах, че няма да взимам пари назаем, да забележим по какъв начин ще оцелея... И отивам да си купя сандвич. Срещам един колега… ”, споделяла е Яна. След две-три разменени реплики в магазинчето, той си тръгнал и тя се наредила да заплати за сандвича. Продавачката й споделила, че господинът е оправил сметката. От стеснение и позор, Яна се разплакала. Всъщност той нямал никаква визия в каква обстановка е. Ставало дума за джентълменски жест към нея.

„ Просто е унизително да останеш с 4 лв. и да си артист в Народния спектакъл. Да ти вършат фотоси за първокласно списание с рокля за 3000 лв., а да си броиш стотинките и да караш на солети. Изведнъж ми стана ужасно мъчително и тъжно. Разревах се от засегнатост, по този начин и не изядох този поръчан сандвич – горчеше ми усета му ”, споделя Яна. Това асъдействало за решението й да зареже всичко и да последва сърцето си, което я водело отвън България. И въпреки всичко максимален принос за този избор имала любовта, написа Уикенд.

„ Първата ни среща бе на 30 декември, 2010 година на служебния вход на Народния спектакъл ”, припомнял си е Алек. Говорел с татко си – артистът Стоян Алексиев, когато Яна излязла. Именно той я спрял, с цел да се запознае със сина му. „ Много си красива ”, била първата имитация на Алек, когато Яна се изправила пред него. „ Изпитах нужда да си приказвам с нея, в продължение на доста дълго време ”, допълвал е артистът. След поредност от сантиментални срещи, Алек трябвало да се върне в Ню Йорк, с цел да приключи образованието си, а Яна траяла да се бори с живота в София.
Връзката им минала в интернет. Случвало се Яна да оставя скайпа си включен и да си ляга да спи, а Алекс да си прави някаква работа в дома си и понякога да поглежда към монитора на преносимия компютър си. Един ден просто решили, че повече не може да търпят няколкото хиляди километра, които ги разделяли. Яна си събрала багажа, зарязала всичко и отпътувала за Лондон. Алек таман приключил образованието си и също се качил на самолета. Новото им начало в Лондон не било по никакъв начин елементарно, само че се справили. Подкрепяли се, вдъхвали си кураж, както вършат и през днешния ден.

Започват с дребни функции – Алек във високобюджетната продукция „ Джак Райън: Теория на хаоса ”, а Яна – в късометражни филми. И въпреки всичко българката съумява бързо да пробие като продуцент и взе участие в лента с холивудската звезда Хелън Мирън. В Лондон се родила огромната на Яна и Алек. И скоро с дребната Ая се връщат в България.

Първоначално нямат проекти да остават дълго, само че уговорките ги задържат. Алек стартира да снима във кино лентата „ Възвишение ” и сериала „ Откраднат живот ” , а Яна пък усърдно сортира предложения за функции, изявява се и като режисьор. На 15 май Яна роди втората си щерка Хана. И май фамилията към този момент остава в България. Работят доста, както постоянно, само че и намират повече време да прекарват дружно. „ Грижим се да има повече такива моменти ”, споделяли са Яна и Алек. Двамата са споделяли, че любовта им ги направила по-силни, смели и спокойни. Връзката им е изпълнена освен с любов, само че и с удивление. Помагат си и се поддържат. Трудности не им липсват, само че постоянно са отсреща един за различен. „ Някак си сърцето ми непрекъснато тупти, доста по-бързо, с помощта на нея. Изпомпва повече кръв и се усещам по-жив ”, казвал е Алек за обичаната си Яна.

Е, от време на време не му е елементарно с нейната мощна емоционалност, само че пък и това любов в нея. Тя пък е споделяла, че Алек й посочил какъв брой огромен може да бъде светът. Карал я да се усеща по-красива, стойностна и мечтана, даже когато не е напълно във форма. Двамата са щастливи, че съумяват да запазят любовта си към този момент 8 години. Нямат брак. Може би скоро нямат да се решат. Май не им е толкоз значимо. По-голямо значение за тях имат любовта и щастието, на които се радват. „ Искам да науча децата ми да са почтени със себе си, да имат фантазии ”, споделяла е Яна с необятна усмивка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР