Любовта е сложно нещо и много често не успяваме да

...
Любовта е сложно нещо и много често не успяваме да
Коментари Харесай

6-те зодиакални двойки, които си пасват перфектно

Любовта е комплицирано нещо и доста постоянно не съумяваме да разберем за какво не се получават нещата сред нас и някой нов човек. Невъвместимостта в характерите от време на време се схваща на доста късен стадий и разделите са повече от сложни. Прецени добре още първоначално дали ще може да си паснете или сте изгубена идея.
Това са двойките, които могат да устоят доста дълго дружно:
1. Телец - Дева

Тези двамата са чудесна двойка, защото телците са известни с това, че се радват на простите неща в живота. Това е отлично допълнение към типичните представители на зодия Дева, които също като телците са нежни и обичат природата. И двете зодии са практични, до някаква степен материалисти и постоянно непрекъснати. Те копнеят за семейство и постоянна връзка.

2. Риби - Рак Тъй като Рак е воден знак, представителите на зодията са едни от най-нежните измежду всички останали зодии. Винаги знаят по кое време да се оттеглен, имат ужасно добре развита вътрешен глас. Същото важи и за зодия Риби, макар че на хората зодия Риби им е малко по-трудно да се обвържат. Раците им работят успокояващо и ги карат да усещат непоклатимост, което е добре пристигнало за тях.
3. Стрелец - Овен Твърдението, че в случай че си играеш с огъня, може да се опариш, важи с цялостна мощ за тези две зодии. Но този огън за тях е добре пристигнал, до момента в който те откриват и изследват, разделят и покоряват. Общи черти са оптимизмът, решителността и авантюристичният, нехаен дух. Стрелците постоянно желаят да знаят какво следва, до момента в който представителите на зодия Овен са малко по-спокойни и постоянно подготвени да водят. Скандалите сред тези две зодии могат да...
... ДОЧЕТИ ТУК:)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР