Любовно писмо на Джони Кеш до съпругата му е най-романтичното,

...
Любовно писмо на Джони Кеш до съпругата му е най-романтичното,
Коментари Харесай

10-те най-красиви любовни писма в историята

Любовно писмо на Джони Кеш до брачната половинка му е най-романтичното, писано в миналото.
Прочувствените, ръчно написани думи от кънтри легендата Джони Кеш до най-любимата му Джун Картър увенчаха Мъжа в черно като създател на най-ултимативното любовно писмо за всички времена.
Декларираната обич в писмен тип е изповед от 1994 година. Кеш излива влюбеното си наличие на хартия точно на 65-годишния празник на единствената му. Писмото на Кеш е адресирано до „ най-великата жена, която в миналото съм срещал ”.

„ Ние остаряхме и свикнахме един с различен. Ние мислим еднообразно. Четем взаимно мислите си. Знаем от какво другият има потребност, без да питаме. Понякога сме раздразнени един от различен. Може би от време на време възприемаме другия за даденост. Но понякога – като през днешния ден да вземем за пример, аз премислям върху това и съзнавам какъв съм късметлия, че мога да споделя своя живот с най-великата жена, която в миналото съм срещал. Ти към момента ме вдъхновяваш и омайваш. Ти ми въздействаш да бъда по-добър. Ти си обектът на моето предпочитание, ти си номер едно повода за моето битие на Земята. Обичам те толкоз доста. ”

Джони Кеш и обичаната му
Съперниците, на които не доближават няколко любовни слова

На второ място е Уинстън Чърчил с негово писмо до брачната половинка му от 1935 година.
„ Моя блага Клеми, в твоето писмо от Мадрас си написала няколко думи, които са доста скъпи за мен. За това, че съм обогатил живота ти. Не мога да ти опиша какво наслаждение ми достави това, тъй като аз постоянно съм се чувствал толкоз поразително предан на теб. ”
На трето е Джон Кийтс, който през 1819 година споделя на съседката си Фани Брауни, че не може да живее без нея.
”Не мога да живея без теб. Толкова съм заплеснат, че не помня за всяко нещо, само че не и да те видя още веднъж. Моят живот, наподобява, стопира там, не мога да погледна оттатък това. Ти ме погълна. ”

На четвърто е Ърнест Хемингуей, който декларира любовта си към Марлене Дитрих през 1951-ва.
„ Не мога да ти опиша по какъв начин всякога, когато те прегръщам, се усещам като вкъщи си. ”
На пето е Наполеон Бонапарт, който изпраща любовта си на Жозефин през 1796 година.
„ Откакто те оставих, непрекъснато съм в меланхолия. Моето благополучие е да бъда покрай теб. Непрекъснато пребивавам в спомените си за твоите милувки, за твоите сълзи, за твоето внимание и грижа. Очарованието на несравнимата разпалва и поддържа пламъка на моето сърце. ”

На шесто място е Ричард Бъртън, който през 1964 година написа на Елизабет Тейлър какъв брой е красива.
„ Моите слепи очи обезверено чакат да те зърнат. Ти, несъмнено, не съзнаваш какъв брой обаятелно красива си и какъв брой специфична и рискова е твоята хубост. ”
На седмо е кралят любовчия Хенри VIII с израза си на обич към Ан Болейн, която обезглавява по-късно.
„ Моля те да схвана твоите планове за любовта сред нас. Необходимостта ме принуждава да получа отговор, повече от година съм ударен от стрелата на любовта и не съм към момента сигурен дали ще се проваля, или ще намеря място в сърцето ви. ”

На осмо е Бетовен, който разказва любовта си до неговата „ Безсмъртна обичана ”, чиято идентичност и до ден сегашен остава тайнственост.
”Въпреки че още съм в леглото, моите мисли летят към теб, моя Безсмъртна обичана. Бъди спокойна – бит ме – през днешния ден – през вчерашния ден – какъв непосилен блян по теб – ти – ти, мой живот – мое всичко – довиждане – о, продължавай да ме обичаш – в никакъв случай не подценявай най-вярното сърце на твоя обичан. Завинаги твой. Завинаги моя. Завинаги наше. ”

На девето е Джералд Форд, който припомня на брачната половинка си Бети за тяхната обич и за любовта на фамилията им, откакто тя е диагностицирана с рак на гърдата през 1974-та.
„ Няма думи, които съответно да изразят нашата дълбока, дълбока обич. Ние знаем какъв брой велика си ти и ние, децата и татко им, ще се опитаме да бъдем толкоз мощни, колкото си и ти. Ние имаме религия в теб и във волята на Господ. Нашата тотална обич към теб е безконечна. ”
На последно място е Джими Хендрикс, който споделя на „ дребното си момиченце ” да разпери крила.
”Щастието е в теб. Затова отключи оковите на своето сърце и си разреши да разцъфнеш като сладкото цвете, което си в реалност. Аз знам отговора – просто разпери крилата си и се освободи. ”
Инфо: mila.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР