Любовната връзка между Мариан Вълев и Цвети Стоянова била пълен

...
Любовната връзка между Мариан Вълев и Цвети Стоянова била пълен
Коментари Харесай

Куката си татуира името на Цвети Стоянова

Любовната връзка сред Мариан Вълев и Цвети Стоянова била цялостен потрес за околните им. Именно поради този факт 51-годишният артист, който се прочу като Куката от „ Под прикритие ”, не желал да официализира връзките си с тогавашната състезателка от от националния отбор по художествена гимнастика, която е с 3 години по-голяма от сина му. Цяло лято двамата обикалят дружно из страната, написа „ Уикенд “, а Мариан бил видоизменен от благополучие. Вълев спечелил момичето с кавалерските си жестове. Според хора от обкръжението им двамата били много разнообразни като характери, само че имали еднообразно светоусещане и идеално се допълвали. Хлътналият като възпитаник Мариан даже увековечил името на Цвети върху тялото си. Заради нея загърбил изцяло опиатите и понижил използването на алкохол. Романсът им почнал при започване на 2020-а, само че артистът изгубил мозъка си по красивата брюнетка още преди 4 години, когато тя изпадна в меланхолия и скочи от шести етаж, само че Господ и духът на майка й я избавиха.

Вълев бил толкоз мощно впечатлен от житейската й драма, че написа сюжета за дебютния си режисьорски филм „ Лошо момиче ”. Той даже звънял на Цвети с покана да взе участие в лентата. Тя отказала, само че траяли да поддържат връзка и последователно се сближили. Актьорът постоянно е споделял в изявленията, че сърцето му неведнъж е разбивано. „ Тежка история! Минават през живота ми, само че нищо повече... Привличат ме единствено смъртоносни дами. Все още имам сърце за разтрошаване, да заповяда идната! ”, призна той миналого лято. Сред най-известните му любовници са Белослава,  Елена Петрова и Снежана Макавеева.  

Единствената, с която Вълев изслушва Менделсон, е майката на 23-годишния му наследник Мариан. Когато се срещнали, тя била продавачка в магазин, а той - звезда от кино лентата „ Граница ”. Вълевя я поканил да го гледа в „ Изгори го ” в Театър 199, където играе гей. По време на представлението трансформирал текста на героя си. „ В живота ми има момиче, което обичам ужасно доста. Тя е тук сега, седи на първия ред ”, оповестил Куката от сцената.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР